viewer Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jak píše kully, na OII jekejkoliv hex-can, tzn. od verze 607 dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Třeba se ptám hloupě ale jak s tím třeba nakódujete Columbus a jednotku parkováků 1Z0919475A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Columbus nevím - nemám, ale jednotku parkováků lze nakódovat jako cokoliv jiného, ale stejně se kódují jen zvuky co vydává Adresa 76: Park. pomocník Řídící jednotka SW: 1Z0 919 283 C HW: 1Z0 919 283 C Díl: Parkhilfe 8-Kan H04 0020 Kódování: 0000001 Dílna #: WSC 73430 Nenalezena žádná chyba. ________________________________ Adresa 76, přizpůsobení, kanály 1 - 6... co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 283C je předface, ale asi to bude jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folvarcny Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ahoj, mám OII FL MR2010 a mám pár nápadů na úpravu, co by mohlo jít pomocí VAGu a chtěl jsem se zeptat, jestli to někdo umí. 1. Chci, aby mi při brždění svítily zadní mlhovky, aby to prostě svítilo nahoře i dole. 2. Chci, aby mi standardně svítily obě mlhovky. 3. Chci, aby mi po otevření auta dálkáčem svítily přední i zadní parkovačky. 4. Chci, aby mi po zapnutí parkovaček svítily i denní světla, ale v menší intenzitě (cca 20%). Jde to? Kdo mi to udělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ahoj, mám OII FL MR2010 a mám pár nápadů na úpravu, co by mohlo jít pomocí VAGu a chtěl jsem se zeptat, jestli to někdo umí.1. Chci, aby mi při brždění svítily zadní mlhovky, aby to prostě svítilo nahoře i dole. Je tohle v souladu s vyhlaskou? Mlhovky co vim se muzou pouzivat pouze za snizene viditelnosti, coz musim rict ze je minimum pripadu kdyz brzdim . Jako cucet na neci svitici mlhovky kdyz ma vyslapnutou brzdu nekde na krizovatce mne teda 2x nelaka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ale ono jde o to, ze pri brzdeni sviti cele "C" diky tomu, ze sviti pri brzdeni i zarovky pro mlhovky spolu s brzdovyma zarovkama. Rozdil v intenzite svetla neni poznat (je stejny), jen sviti o jednu (nebo o dve ???) zarovky vic a lip to vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Je to přesně tak jak píše DevilDave: 1) není v souladu s vyhláškou! 2) které myslíš zadní nebo zrušení funkce corner? 3) funkce C/L home nakódovat půjde - některé auta mají potkávačky 4) Proč? Na jízdu? =Není v souladu s vyhláškou! -navíc podle toho co píšeš tak je to funglovka a nejsem si jist o těchto úpravách aby neporušili záruku..... Být tebou kašlu na to a jezdím! Editováno: 25. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folvarcny Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ad1) Asi to není v souladu s vyhláškou, ale líbilo by se mi to. Ruku na srdce, máte na autě vše v souladu s vyhláškou? Taková maličkost by neměla vadit, navíc to přispěje k bezpečnosti, budu více vidět, když budu brzdit. Takže toto jde udělat. Fajn. ad2) Myslel jsem zadní, teď svítí jen jedna. To by mělo taky jít. ad3) Tak to jsem rád, že to jde. ad4) Vypadalo by to fajn a nikoho by to nemohlo oslnit, tak nevidím problém a s policajtama si to případně nějak ukecám. Ano, je to funglovka. Ohledně porušení záruky mě o tom nenapadlo přemýšlet, je to mé první fungl nové auto, předtím jsem si vždycky upravoval, co jsem chtěl. Na tu záruku se ještě poptám svého prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Všechno jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 No většina věcí jde udělat. Takový hrubý seznam pro představu, co lze udělat je na stránkách: Nastavení pro OII (zdroj: www.auto-diagnostika.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Jenze vite nekdo jak to u OII FL nakodovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ahoj, mám OII FL MR2010 a mám pár nápadů na úpravu, co by mohlo jít pomocí VAGu a chtěl jsem se zeptat, jestli to někdo umí.1. Chci, aby mi při brždění svítily zadní mlhovky, aby to prostě svítilo nahoře i dole. 2. Chci, aby mi standardně svítily obě mlhovky. 3. Chci, aby mi po otevření auta dálkáčem svítily přední i zadní parkovačky. 4. Chci, aby mi po zapnutí parkovaček svítily i denní světla, ale v menší intenzitě (cca 20%). Jde to? Kdo mi to udělá? Ad 1 - jde to a na OII to máme ad 2 - jde to a na OII to máme Ad 3 - možná jo Ad 4 - možná jo 100% to umí Doli a na fóru Octavia clubu dával návod jak na to. A nejen tohle, ale i další věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Jenze vite nekdo jak to u OII FL nakodovat ??? Dělá se to vše přes kodování. Stačí mít na to "kalkulačku" která ti tu danou výbavu vypočítá a pak HEX-CAN kabel s VAGem. Podobné jako u OII denní svícení s nastavení intenzity svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 a ty máš v Long Codingu labely pro OII face? ja teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Já tedy nevím, ale myslím, že CodingCalculator by na to měl stačit. Některé věci umí i samotnej vag. Má v sobě taky nějakou zjednodušenou kalkulačku. Měl jsem jednu OII face napíchlou, ale kodování jsem tam nezkoušel. Jinak OII beproblémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Jeden drobný detail..pokud mná vozidlo světla pro denní svícení, pak tato nesmí dle legislativy svítit spolu s parkovačkami..to se u policajtů neukecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 právě že se to tady už několikrát řešilo že pro OII face ještě nejsou labely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Aha No jak jsem psal... tak tedy nevim, neměl jsem možnost to odzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Existuje něco jako kódovací tabulka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ferda: tak napiš jak na to a nebo o tom nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) a to má OII face jiné kodování než jen OII? nikde jsem to tady v diskuzi nenašel a nezdá se mi, že by to bylo uplne jiné. Editováno: 27. Září 2009, autor: tora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 nemá komfortku jako předface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Aha tak to potom jjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 nevíte někdo jaký mám zadat číslo dílny , VZ/importer a číslo zařízení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.