Ovce Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 2 Svoby85 OK stejně jsem to včera objednal. Jinak je to pár korun to snad obhájíš před manželkou ne? 2 Pawlisko Jen jsem je tam dal ze srandy pač mě doma zatím leží bez užitku. Jdu na STK takže je stejně zas hned vydám a objednal jsem si 5W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Však v pohodě já jen reagoval na Kyselinku, že to svítí dolů a nikomu to nemůže vadit...Jinak dej odpory a máš klid od kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Koukal jsem jak to tu dáváte. Jenže já jsem strojař ne elektrikář a na tohle se nějak necítím. Stejně asi pojedu k Ferdoj do Strakonic kvůli nakodování denního na led tak mě rovnou vypne hlídání SPZ. Ale kdyby se někdo našel kdo by mě ty odpory udělal a byl s okolí Prahy nebo Trutnova tak by to nechal udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ako som pisal vyssie, na bielom aute to moze "svietit", resp. celkovy dojem moze byt az dvojnasobny. Isiel som v noci za mojou cernotou a v uplnej tme to nijak nevadilo (pisem o 7W cree)...aj ked som si k tomu domyslel dvojnasobne svetlo Ano, SPZ je reflexna, ale odraza sa len ked sa na nu svieti kolmo a nie zhora. To, ze ked je cista, tak "svieti" silnejsie, nikomu vadit nemoze. Teda aspon ja som nepostrehol, ze by mi to nejak vadilo, a to takychto aut stretavam pomerne dost P.S: a co sa tyka tej chybovej hlasky, tak najlepsie nakupit overene ledky do celeho auta a potom si urobit vylet za niekym, kto vie upravit BCM a je naveky pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 2 Kyselinka Proto pak asi zajedu k Ferdoj do Strakonic ten vypne hlídání SPZtky a nakoduje denní na LED a hlídání zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Jen tak pro info, taky jsem zkoušel několik modulů z ebay. Co se týká LED, tak výrobci CREE a Nichia patří prakticky k absolutní špičce.. otázka je, zda některé ty moduly na ebay maj v sobě opravdu cree čip ( i když to uvádí na obalu, papír snese všechno).. hlavním vodítkem může být cena, budou na ebay (aliexpress, atd..) rozhodně dražší. A jedna zkušenost s odrazem, koupil jsem jsem cree 15W do SPZ a u FI má zadní nárazník tak blbej sklon na té hraně, že když jsem to osadil a šel cca 5m za auto, tak v tom zlomu (na nárazníku) byl vidět v odraze ten zdroj světla nad SPZ, pěkně to pálelo do očí. Takže nakonec jsem to vyřešil 5W variantou. U OII takový problém nebyl, ale i tam přišly nakonec 5W. Editováno: 30. Duben 2015, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funteek Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Čau, takže když si objednám tyto: http://www.tuningshop.cz/autodoplnky-pro-exterier/osvetleni-spz-led-skoda-octavia-1z-08/ od Dectane a mám O2 FL 2010, budou i tyto házet chybu, když píšou plně kompatibilní s PC? Nemá někdo ozkoušeno? Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Osobni zkusenost nemam, ale uvadi tam, ze by to melo byt pro varianty 08+ a napovida tomu i ten samostatny rezistor v tom hlinikovem chladici, takze je predpoklad, ze to chybu hazet nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Funteek,na obautodily.cz je řešení za 9 stovek - viz odkazosobně to vyzkoušené nemám.... za 200 Kč a hodinku práce si ty rezistory můžeš udělat sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funteek Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Našel jsem to ještě o něco levněji http://www.tuning-doplnky.cz/led-osvetleni-spz/3944-led-osvetleni-spz-skoda-octavia-1z-2008.html a jelikož nejsem žádnej elektrikář a nerozumím tomu, tak si trošku připlatím. Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 ) Tak pak dej vědět, jak slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1892 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Ahoj, koupil jsem dvojkovou Octavii 2.0 TDI DSG, rok výroby 2006. Chtěl bych si vyměnit ty původní žlutý žárovky za bílý. Mohli byste mi někdo, prosím, pomoct jaký žárovky vybrat? Nejsem žádnej elektrikář, tak se moc nevyznám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Kup jakoukoliv sulfidku s can-bus a neměla by ti hlásit ani chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1892 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Nojo, jenomže všude bude jiná žárovka, ne? Parkovačky, potkávačky, brdový atd.. Jde mi o ty typy žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Jo takhle to myslíš já to mám v autě takhle Přední stropní světlo (Superbácké) - 4xT10 Zadní stropní světlo - SV8,5 41mm Čtecí lampičky - 2xT10 Dveře - SV8,5 36mm Kastlík - SV8,5 31mm Kufr - 2xT10 V exteriéru mám CREE ledky u kterých bych musel najít obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 LED osvětlení RZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1892 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 A odkud mátw žárovky koupený? Internet nebo obchod někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 LED osvětlení RZ....i Pawouku já vím ale tak když se chudák pral přihodil jsem mu k tomu rovnou i zbytek ledky koupíš kdekoliov nebo můžeš objednat z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1892 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Ok, tak jinak.. co osram silverlight? potkávačky - H7?, parkovačky - jaký, taky H7? Jaký brzdový - taky nějaký osram nebo jakou značku byste doporučili? Celkově názor na osram, co používáte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leeczek Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Ahoj klucí má někdo zkušenosti s tímhle: http://www.milotec-doplnky.cz/milotec-doplnky/eshop/6-1-Milotec-S-Octavia-II-Facelift/76-2-Zadni-partie/5/1090-LED-osvetleni-SPZ-Octavia-II-Facelift-Typ-1Z Já vím je to pálka, ale nejsem žádnej elektrikář radši si připlatím. Popřípadě ten odkaz co dával funteek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leeczek Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Ok, tak jinak.. co osram silverlight? potkávačky - H7?, parkovačky - jaký, taky H7? Jaký brzdový - taky nějaký osram nebo jakou značku byste doporučili? Celkově názor na osram, co používáte vy? Na OII předface jsem měl H7 starline xenon.efekt můžu vřele doporučit za ty peníze. Vždycky kdyý jsem měl Osramy za 300 tak mi hned po měsíci praskly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ok, tak jinak.. co osram silverlight? potkávačky - H7?, parkovačky - jaký, taky H7? Jaký brzdový - taky nějaký osram nebo jakou značku byste doporučili? Celkově názor na osram, co používáte vy? Já si na Osram nestěžuju, roky používám NightBreakery a vydrží mi kolem roku (cca 25tis km). Jen si nejsem jistej, jestli do parkovaček dáš 55W H7, asi se tam úplně nevejdou.. Ale to už je trošku OT, na žárovky je tu už někde vlákno, k LED osvětlení RZ to nepatří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Já si na RZ dělal LEDky doma. Navíc si člověk může udělat svítivost podle sebe, aby to nesvítilo až na zem... Výrobní cena cca 20kč / ks Ty z číny moc nevydrží a po měsíci zoxidujou pájené kontakty a přestává to postupně svítit (jak pohasne jedna, tak se začnou odpalovat další) ... Kontrolku jsem vyřešil jednoduše a levně. Paralelně jsem tam zapojil klasickou původní žárovku a schoval ji dovnitř kufru (je na konektoru a jde kdykoliv vydělat). Shořet tam nemá co. Svítím už takhle rok bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) Tak po mnoha dotazů a hledání jsem dlouho nic nenašel a nikdo neodpověděl na dané téma. Takže si odpovím sám. Čerpal jsem z těchto německých stránek - https://www.skodacommunity.de/threads/1z-innen-facelift-kalt-warmdiagnose-kennzeichenbeleuchtung-und-nebelscheinwerfer-deaktivieren-nur.96633/ 1) v BCM se změní Byte 23 Bit 6 na 0 2) druhý krok je změna v EEPROM v BCM. Pin pro BCM je 42013. Změna adresy v hex 7AB, 7AC a 7AD. Z "FF" na "F0". Testováno na SW 537 z roku 2009 a vše OK. V decimální soustavě to jsou adresy 1963,1964,1965. Toď vše. Doufám, že pomůže lidem co nechtějí dodělávat odpory. Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: xstastnyr@seznam.cz 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Jen doplním pro ostatní, že přes VCDS tohle udělat nejde. Přepsání špatné adresy bude mít za následek totální krach BCM jednotky. Pokud se udělá krok 2 není třeba dělat krok 1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.