toty Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Ahoj, mam v o2 autoradio Melody pouze na kazety a chci ho vymenit za jine. Chci se optat, pokud to vymenim za stream nebo symphony (s MP3) jdou tyto radia ovladat plne ze sveho panelu...jinak receno..nemam multifunkcni volant a nerad bych mel radio, ktere lze ovladat pouze pres volat. Mozna je to blbost,ale neco takoveho jsem "slysel"... To same by me zajimalo i pro Skoda radio s navigaci. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 můžeš koupit jakékoliv radio!! u všech jde ovládání na radiu... to co jsi slyšel je blbost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jo a říkal ti to prodejce u autorádií typu SONY nebo PANASONIC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ahoj,mam v o2 autoradio Melody pouze na kazety a chci ho vymenit za jine. Chci se optat, pokud to vymenim za stream nebo symphony (s MP3) jdou tyto radia ovladat plne ze sveho panelu...jinak receno..nemam multifunkcni volant a nerad bych mel radio, ktere lze ovladat pouze pres volat. Mozna je to blbost,ale neco takoveho jsem "slysel"... To same by me zajimalo i pro Skoda radio s navigaci. Diky Jestli máš Melody, tak máš pod ním ještě takovou odkládací schránku, protože melody je 1DIN rádio. KDyž budeš chtí dát stream tak tam tu schránku mít nebudeš, protože je 2DIN. Možná budeš potřebovat jiný rámeček kolem rádia. Stream jde 100% plně ovládat ze svého panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toty Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Dekuji za odpovedi, myslel jsem si ze je to blbost s tim ovladanim jen pres volat,ale radeji jsem se zeptal. O vymene ramecku vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ještě mě napodlo, že si můžeš na webu Škodovky stáhnout návody k rádiím. http://new.skoda-auto.com/cze/service/docu...es/octavia.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.