Laras Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ee, ty bile jsou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jsou zajímavé, ale ani jedny bych si nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jsou zajímavé, ale ani jedny bych si nedal. Každý dle svého gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Neříkám že vypadají zle, ale co si budem povídat, ty stříbrné ornamenty na tom houby vyniknou, takže to ve finále vypadá jako klasické mnohostrukturované elektráče ...Howgh Takže v prvé řadě co je Howgh? A ohledně těch kol bude ještě slušné rozhodování... Ať už se rozhodnu pro nějaký kola, tak budu ještě řešit vel. a to taky nebude sranda páč... už jsem to řešil s Dolim... Krátké vysvětlení...když bych chtěl 18" asi by to nevypadalo tak jak by mělo Na 18" mám ale letní gumy... Kdybych vzal 19" musel bych tak nějak vše po rozprodat a kvůli velikosti bych dal nějakých 20.000,- navrch, což je zbytečný, protože je ještě varianta, kdy bych koupil 18" a k tomu bych vzal rovnou i stavitelnej podvozek od kw za 40 udic, ale to už jsou celkem vysoký výdaje na který momontálně nemám tak uvidíme jak se léto vyvine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ty neznáš indiánskej pozdrav? jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ty neznáš indiánskej pozdrav?jinak vybírat kola takovýhleho typu v 18" si myslim je prašť jak uhod s originálama. Aby to opravdu k něčemu vypadalo, pak 19" a s tím stavitelným podvozkem jsem předpokládal, že počítáč od začátku, protože u něj stejně časem skončíš... tak něco mi to říkalo, ale přímo indiánskej pozdrav? něvěděl jsem, že jsou tu indiánské kmeny to bude teda drahej kauf :/ momentálně to tedy vypadá na nejlevnější variantu a ta je, sundat zimní ze Zenithů a nahodit tam letní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 No vidíš...a máš to vyřešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 No vidíš...a máš to vyřešený ale není to řešení dle mých představ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ale šak zima ešte nekončí, do prezúvania je ešte dosť ďaleko, určite dovtedy niečo vymyslíš... díky za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 já vybírat kola, tak trávim večery po netu hledáním fotek kol přímo obutých na RS, vyvaruješ se toho, že se vysypeš do kol co se ti líbí na obrázku a na autě to pak nebude ono jj, právě jsem se tak nějak lehce poohlídl...Doli mi dal odkaz na nějaký to fórum oIIrs...největší dilema je ta velikost, no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 dilema? jestli 18 tak nech origo, jestli chceš něco lepčího, jedině 19... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 dilema? jestli 18 tak nech origo, jestli chceš něco lepčího, jedině 19... nechám to vyřešit časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Pokud teda budu mluvit za sebe tak Zenithy prostě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pokud teda budu mluvit za sebe tak Zenithy prostě ne vím, že nejseš zastánce Zenithů Hoď sem detail tvých kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Detail sice nafocený nemám ale něco bych našel. Některé jsou ještě se starou prdelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Strom to sú 18ky? Vyzerajú brutálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jj, jedny z mála co se mi na OII líbí. stejný měl tatík na starý A6, sice jen 17ky, ale taky to nebylo špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Stormyho kola na bile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) A jeste jedny podobny...Borbet XL Editováno: 11. leden 2009, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Strom to sú 18ky? Vyzerajú brutálne Tak tak, 18-tky . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Noo, tak na Stormyho vozítku teda vypadají o dost líp...a na svoje bych si to teda určitě nedal. Za to ty Borbety vypadají hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak tak, 18-tky . Ale lakoval jsem je na černostříbrno.Byla s tím pěkná jebačka Na tom bílém RSu by nemusely vypadat špatně lacknuté na černo bílo K barvě vozu se náramně hodí, ale na bílou v žádným případě i když nevím jak by to vypadalo s tuning lackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.