Luke288 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a hlavně na tý bílý rázem vypadaj jako 17ky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jj, to souhlas. proto bych to barevně poladil a taky by to autko chtělo trochu k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Až budu mít zbytečných 40 udic, tak to půjde asi dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Však jaro ja tu za 2 měsíce, takže jsem zvědavý co vymyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 No právě zatím jsem na verzi, že to nechám na zenithech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Coz by asi bylo zatim nejidealnejsi reseni... Nez se unahlit pro nejaky drahy kola...ty cerny fatk strasne opticky zmensujou...na bilou bych je asi nedal. Spis bych volil nejaky sedivy odstin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) No právě zatím jsem na verzi, že to nechám na zenithech No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ? Editováno: 16. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ? Šel bych, ale "nasrali" jste mě s těma 19"..momentálně nemám zbytečný (ale opravdu zbytečných) 50 tisíc na kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak se vyser na 19 a kup nějaké pořádné 18" a trochu to sniž k zemi. Pokud dobře vybereš, tak efekt pak bude podobný. Někteří lidi si třeba mysleli že mám 19", že prý na tom autě ty kola vypadají větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak tak, moje řeč, už se těším na jaro a na 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Někteří lidi si třeba mysleli že mám 19", že prý na tom autě ty kola vypadají větší. ano, protože je třeba trefit design, kterej opticky zvětšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jakej druh opticky tedy zvětšuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Obvykle ne moc strukturovaný ( mnohopaprskový ). Asi bych hledak mezi širšíma pětipaprskama. Však v jednoduchosti je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zrovna AEZ Ultra opticky zvětšujou, viď Storme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ja by som siel do tej farby co ma ta cervena eRSa.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=275 tusim je to antracit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zrovna AEZ Ultra opticky zvětšujou, viď Storme. Njn , Jenomže té bílé ty kola v tom základu moc nejdou. Takže by se musely stříknout tak aby na tom autě trošku vynikly, jenomže to Kyraso nechce. A jak říká Luke a já s ním souhlasím - na té bílé a bez nástřiku ty kola vypadají menší než ve skutečnosti jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 to je pravda storm..ale ak je ten nastrek svetlejsi...nejaka siva farba...ako som dal prispevok predtym..tak myslim ze by opticky nezmensovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Pokud by byly stříklý s výraznější stříbrnou, tak potom asi jo. jinak už jsem psal Kyrasovi že bych to stříknul na bílo-černo. To by byl teprve masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já jsem si minulý týden koupil tyhle v 17" ale měli je až do velikosti 20". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tyhle jsem chtěl koupit na Supa. V 18" by určitě taky nevypadaly špatně.....a jak se roztočí...tsssse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Nad takým štýlom som uvažoval aj pri 16", ale ma tu "presvedčili" že v tom rozmere by to neuklázalo, že v 16" jedine origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 mar1972: Ukaž fotky jak vypadají na autě... Storm: těch kol je tolik, že se dají vybrat určitý a ve finále s něma už nic nedělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 mar1972: Ukaž fotky jak vypadají na autě...Storm: těch kol je tolik, že se dají vybrat určitý a ve finále s něma už nic nedělat Ještě mi chybí gumy a počasí, mám je na léto. Pak dám fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Kyraso : Njn, to máš pravdu, ale na druhou stranu ta originalita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Kyraso : Njn, to máš pravdu, ale na druhou stranu ta originalita.... Originaly bych nebral už kvuli tomu že jen před našim barákem stojí tři oktávky stejné barvy( kapučino ) a jednastříbrná. kolikkrát uvažuju kde jsem parkoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.