Přejít na obsah

centralni zamykani


Vinca

Doporučené příspěvky

Jelikoz prisla zima, tak me spatne funguje central u dverich za ridicem. Nekdy se otevrou, kdyz zmacknu DO, nekdy ne. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? je to totiz na prd, kdyz odchazim od auta, zmacknu DO, vsechny zamky se zavrou, ale ty dvere za ridicem jsou otevreny a opacne, zmacknu DO otevrit, pak si chci hodit bundu na zadni sedacky a ono je to zamkly. Podle me to chce jen promazat, protoze kdyz je teplo, tak to funguje. Ale nevim, co mam promazat - nebudu muset vydelat cely zamek ze dveri, ze ne? :unsure:

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to original, a kdyz jsou ostatni dvere DO otevreny, tak ony jsou zavreny, nekdy to funguje,nekdy ne, stropniho svetla jsem si nevsiml, tam jde o to, ze ten zamek proste nevycvakne, treba to vycvakne az na potreti DO. to same pri zamykani se ty dvere zamknout az na potreti DO. A v lete to fungovalo normalne.ja bych rekl, ze ten microspinac je v poradku, me se to jevi jako zavada mechanismu.

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zdarec...já mám úplně stejnej problém, mám 1,6 74kw 1997, nezamykají mi dveře za řidičem, odemykají, ale nezamzkají dálkově...borec se mi díval na zámek a vše je ok, takže mi to pořád tak blbne a taky nevím co s tím, ale nejlepší je, že když auto zamču normálně klíčkem tak se mi zamčou všechny dveře i ty za řidičem, jen dálkově nejdou. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

tak se taky přidám, u zadních dveří za spolujezdcem se mě dveře otviraji jen někdy ( dálkou ) ale když chytnu za kliku zevnitř tak jdou otevřít tudíž se neaktivuje safe.ale je mě záhadou když si sednu k řidičovi a odemykám a zamykám tlačítkem tak to funguje uplně na pokaždý toho jsem si všiml dnes. zámek vyměněný promazaný s káblama jsou zkoušel hýbat jestli třeba nejsou polámaný ale nic jo a konektory jsem prostříkl kontaktním sprejem. Ale už fakt nevím kde hledat závadu investovat do kabeláže a doufat že to bude ono nebo napadá někoho něco jinýho co by to mohlo dělat ? jednotka ?? kabeláží ve dveřích bych řekl že to nebude když to funguje na to tlačítko nebo je pro DO a pro tlač na zamčení a odemčení z kabiny zvlášt drát?

:help:

Editováno: , autor: Hawran
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj hawrane, tak jak s tim valcis? ja jsem mel dnes rozdelany zamek a mam tam tri microspinace, dva na tistaku ( mensi ) a jeden vetsi, ktery jde videt z boku, ale vsechny jsou v poradku a studenak tam neni, ted to musim poskladat dohromady a dal nevim, jak budu pokracovat....kde ze jsi prisel na to rele?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klucii, nevite kde patri ten plast v tom krouzku? on urcite navazuje na to plastove kolecko s temi tremi zuby, bohuzel jsem se to snazil otevrit opatrne, aby z toho nic nevypadlo a zustalo vse, jak ma, abych pak nemusel premyslet nad tim, jak to patri, bohuzel se mi to prilepilo na viko zamku a pak to spadlo na stul, ted nevim, jak to ma byt...nevite nekdo?

post-8151-1241990356_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dik za obrazek, ten mi pomuze, ale presto tam nemam ten tredi dil, podle me spina asi nejaky microspinac, ale ja mam na tistaku jen dva microspinace, takze mam zasej jinaci zamek, ale ty dva dily , krom toho zakrouzkovaneho tam mam a stejne jsem ho dal blbe, no nic, rozdelat a znovu dat dohromady ;)

post-8151-1242029930_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak, uz to mam v cajku a v aute, ale stejne jsem problem nevyresil, coz me sere. prosim vas, ktery ten microspinac ridi ovladani zamknuto a odemknuto? je to ten na tom dratku?

a jeste mam jeden dotaz, davam zpatky vnejsi kliku, na kterou se da kus toho lanka, ale jde me to strasne lehko to otvirani a klika je strasne volna...mam to blbe nasazene bo kde muze byt problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kym nezatiahnes zaslepku srobom zboku, tak je to velmi volne. ked ju dotiahnes, tak to "zaskoci" a hned je to az prilis napnute... ;)

Ja som si to "vymeral" klucom, v kluke zboku. Ta "zapadka", co sa dava do klucky zboku musi mat nad sebou volne cca 5mm, kluc vopchas medzi nu a okraj klucky. Pripadne si to pozri na druhych dverach. Tiez sa mi to zdalo volne, ale ked som vsetko podotahoval, tak to bolo "tak akurat".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozri si toto foto. Cervenu packu pridvihnut a tu pruzinu zahaknut do tej dolnej fajky. Je to koli napruzeniu klucky ako pises. Nahodis zamok,nacvaknes lanko do klucky a ked mas vsetko poskladane aj tu zaslepku zaistenu tym srobom zboku tak mozes potiahnut za klucku. Ta pruzina samozrejme vyskoci naspet ako bola. Tymto sa docieli presne napruzenie klucky po montazi. Je to aj v DP.

post-18780-1242065551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na to lanko si dej pozor jednou jsem ho moc nasponoval a vše fungovalo a tak jsem složil dveře do kupy a asi jak jsem dotahl tu zaslepku tak už jsem to myslím nekontroloval a pak zabouchl dveře ejhle a nešli otevřít!! blbě se do toho pak dostává když nevíš jak na to.tak na to pozor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...