petrgt Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ahoj díval jsem se na tu tvou koncovku moc pěkná prosimtě kdejsi tu šroubovanou koupil a jaký ma pruměr roury aby mi to pasovalo na1.6 MPI je tam 50mm pruměr tak proto se ptám díky za odpověd Koncovka je original Skoda prislusenstvi. Takze v kazdym autosalonu... primo na 1,6 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlišta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jsou dva druhy RS koncovek...šroubovací a navařovaci.Ta šroubovaci je prej kvalitnější co se týče materialu.Mám šroubovaci a vypadá to hodně decentně a ty co mě znaji tak to viděli i naživo na autě... Jsou k ničemu!Zakoupil jsem je a jelikož mám u svého vozu Octavia RS II koncovky už značně opálené, chtěl jsem je vyměnit za nové, ale pak jsem zjistil, že originál koncovky mají vnitřní tělo a tyhle koncovky jsou jen laciný obal.Vyměnit by znamenalo uříznout originál a navařit tyto, včem jsem neviděl smysl.Navíc si myslím, že půjdou do kelu rychleji, než originál koncovky, které už jsou součástí posledního dílu výfuku.Nezbylo mi nic jiného než pracně za pomocí brusné pasty koncovky opět vyleštit a tyto nové vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 OII RS má koncovky výfuku navařované. Šroubované koncovky jsou pro každou motorizaci jiné. Mám šroubovanou koncovku pro klasický nárazník pro 1.9TDI a vypadá super. Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Si myslím, však vím co mám na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ale stale nevidim návod, ako presne privarit origo RS koncovku na vyfuk od 1,9 TDI. Sa mi zda, ze rezat bude treba inac ako u srubovacej koncovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 ahoj,já měl šroubovací a někdo mi ji čmajznul.Tak jsem koupil origo navařovací.Známý má prodejnu a sehnal mi ji za 8OO,- vedle v servisu mi to maník bodnul za 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ahoj těch koncovek je koukám víc. Jakou potřebuji na OII 2.0TDI kombi (ne FL), když tam mám RS nárazník? Chci navařovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Ja som to urobil tak,že som odrezal s trubiek výfuku iba toľko kde sa prestali ohýbať smerom nadol a nie až pri tlmiči,aby som ho zbytočne nenahrieval a tým pádom som skrátil aj trubky na navarovacej koncovke a to na rozmer akoby som navarovaciu koncovku priložil priamo k zvaru od tlmiča. Editováno: 15. Srpen 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Nějak si nejsem jistý, ale chci objednat: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...covka-vyfuku-3/ a: 1) pochopil jsem to správně že musím objednat dvě 2) půjde to když mám klasický default výfuk s koncovkama dolů? 3) má nebo viděl to někdo? a jak se to přidělává? Díky přátelé za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 1) Kolik kusu ti prijde ti nepovim (musis se zeptat tech co to prodavaji) 2) Pisou tam ze to je na 2,0 TDI-103 kw , takze ti to tam pujde, protoze mas stejny motor 3) pridelava se to bud odrezanim puvodnich 2 zahnutych trubek a naslednym navarenim koupenych koncovek, nebo jsou ty koncovky sroubovaci s paskou jake se pouzivaji na hadice, ale spis bych to videl ze budes muset rezat a pote svarovat... Pocitej ale s tim, ze budes mit cerny naraznik od sazi, protoze ty origo koncovky jsou natocene do cesty a tahle ti bude foukat primo na naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nesmysl,mám ty koncovky co se šroubují asi rok a nic černého není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nějak si nejsem jistý, ale chci objednat:http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...covka-vyfuku-3/ a: 1) pochopil jsem to správně že musím objednat dvě 2) půjde to když mám klasický default výfuk s koncovkama dolů? 3) má nebo viděl to někdo? a jak se to přidělává? Díky přátelé za rady. Koukni na AUKRO a je tam koncovek dost.Je tam vidět i jak se přidělání.Ty co se přivařuji by jsem nebral.Každý svár, zvlášť na výfuku hodně rychle rezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Nějak si nejsem jistý, ale chci objednat:http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...covka-vyfuku-3/ a: 1) pochopil jsem to správně že musím objednat dvě 2) půjde to když mám klasický default výfuk s koncovkama dolů? 3) má nebo viděl to někdo? a jak se to přidělává? Díky přátelé za rady. Musel by jsi objednat dvě a to by se prodražilo.Objednej tyto . http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...vyfuku-dvojita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Musel by jsi objednat dvě a to by se prodražilo.Objednej tyto . http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...vyfuku-dvojita/ Nj ale ty jsou pro scout a combi. Já mám dieselový výfuk dolů, takže nestačí něco nasadit nebo našroubovat Ale to svařování není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Nj ale ty jsou pro scout a combi. Já mám dieselový výfuk dolů, takže nestačí něco nasadit nebo našroubovat Ale to svařování není problém Tak na 2.0 TDI 103 KW 16 V musí být dvě.Ale i ty mají dva průměry.50 mm a 55 mm.Tak je lepší před objednáním změřit průměr koncovek na výfuku.Já mám 55 mm.Objednal jsem tyhle. http://www.milotec.net/koncovka-vyfuku-kul...-octavia-ii.htm Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osmdesatosm Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 dej si tam origo od skodovky, stoji cca 1600,- sundal jsem z ni šrouby nechal ji navařit natvrdo. je to pekny, a montaz trvala 20 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Nějak si nejsem jistý, ale chci objednat:http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...covka-vyfuku-3/ a: 1) pochopil jsem to správně že musím objednat dvě 2) půjde to když mám klasický default výfuk s koncovkama dolů? 3) má nebo viděl to někdo? a jak se to přidělává? Díky přátelé za rady. Já jsem kupoval na 1,9 TDI taky tyhle chromový koncovky, ale originál Škoda. V krabičce jsou dvě. Montáž je následující... Podle přiloženého návodu musíš flexou uříznout určitou délku jedné a určitou délku druhé původní koncovky (není tam moc dobrý přístup a minimálně musíš svěsit výfuk). Pak už chromové koncovky jen přišroubuješ (stáhnou se objímkou). Vypadá to rozhodně líp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikyL Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Zdravím, nemáte někdo náhodou na vaší Octavii II FL s motorem 1,6 MPI namontovanou tuhle orig.koncovku výfuku https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000000069136&langId=-11&parent_category_rn=70000000116 Marně jsem hledal na internetu nějaké lepší foto, né pouze záběr na detail. Zajímal by mě pohled na celej zadek z dálky a z boku. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Mrkni tu do sekce Vaše Octavie II...tam jich máš hned několik jen na FL jsem ji tu asi ještě nezahlídnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikyL Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 (editace) Tam jsem se díval, ale chtěl bych to vidět na tom FL . Editováno: 9. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Ahoj všem, koupil jsem navařovací koncovky výfuku na mou OII 1,9TDi (mám RS zadní nárazník) a chci se zeptat, zda je po seříznutí výfuku nutné řez nějakým antikorozním přípravkem ošetřit ..... ? Můžete mi napsat vaše zkušenosti s montáží navařovacích koncovek. Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Ahoj všem, koupil jsem navařovací koncovky výfuku na mou OII 1,9TDi (mám RS zadní nárazník) a chci se zeptat, zda je po seříznutí výfuku nutné řez nějakým antikorozním přípravkem ošetřit ..... ? Můžete mi napsat vaše zkušenosti s montáží navařovacích koncovek. Díky moc :-) Já si nechal vyměnit koncovky ve Spei výfuky a natřeli to nějakým zinkovým sprejem , mám je tam přes rok a zatím bez rezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Netřeba - výfuk stejak není bůhvíjak chráněnej před korozí...až budu přezouvat tak dam i koncovku, seříznu výfuk, stáhnu rez a natřu barvou na výfuky, to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Tak jsem to nechal udelat v autorizovanem servisu za 550,- a mam klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Predtim, nez sem poridil koncovku vyfuku, sem narazil tady na toto tema a taky sem nikde nenasel foto teto koncovky na FL. Tak prikladam foto te moji, treba to nekomu jeste pomuze pri rozhodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.