Červen 2, 201015 r Hunterkyjov: Máš tu samou jako já. Takže jak už píše Milhausek + pro lepší příjem tu BT anténu kterou, podle čísla v mým předchozím příspěvku, koupíš nebo objednáš ve škoda servisu
Červen 2, 201015 r jj uz se domlouvam s Milhausek ve skoda servisu to je podle nich neoriginalni sada tak tam jsem moc nepochodil :-)
Březen 13, 201213 r Ahoj. Koupil sem si octavii II combi rs a predchozi majitel se zbavil adapteru na telefon a nechal tam bohuzel pouze drzak a ustrizeny kabely. Tak bych se chtel zeptat,kde se da ten adapter koupit? staci nejakej univerzalni,protoze na muj telefon stejne asi ani neni :-D jde mi jen oto,ze tam neni a nemuzu ho nikde najit. Tak jestli mi muzete nekdo poradit? :-) dekuju!
Duben 8, 201213 r ahoj, koupit se dá. akorát nevím, jestli nějaký univerzální. jinak origo ve škodovce stojí ke 4 tisícům . já se Ho taky radši zbavil a pak si koupil normální drzak na sklo (obdobne jako navigace)
Duben 9, 201213 r přes bluetooth to mám, mám parrota, ale stejně mám drzak, protože mobil často používám jako navigaci
Říjen 20, 201212 r taky dtžák nepoužívám, postačí bluetooth, ale navogace mi nečte vypálená cd takže hudbu si musím pouštět přes FM modulátor
Listopad 20, 201212 r Z držáku jsem uřezal výstupky a packy a nalepil na něho nanopodložku. Na tu lepím telefon a krásně drží. Jinak se připojuju přes bluetooth do Maxidotu a používám Multifunkční volant.
Listopad 20, 201212 r A to na té nanopodložce opravdu ten mobil drží? Nestalo se ti třeba na špatné cestě, když auto drncalo, že telefon spadl? Kdyžtak nahoď fotku.
Listopad 20, 201212 r držák mi doma zůstal i s redukcí na Nokii 6230, chceš ho?Kdyžtak jsem na mobilu
Listopad 20, 201212 r Ne dík, já ho nesháním, taky mi zbytečně trčí vedle rádia ten držák a přemýšlím ho buď vymontovat nebo to udělat stejným způsobem jako mojinmojin.
Listopad 24, 201212 r Koupil jsem nanopodložku v http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=nanopodlo%9Eka&SearchType=1&SearchSubmit=1, stejná se prodává v Electroworldu za 100 kč. Tu jsem jen rozstřihnul na půl a obstřihnul aby nepřesahovala a Galaxy S1, který nemá rovnou zadní plochu a drží jen bodově tak drží jak přibitý. Následně musím koupit novou a vystřihnout díl z prostředka té podložky, aby to bylo vzhlednější. Když se sníží lepivost tak se jen opláchne v čisté vodě a lepí jak nová. Foto dodám.
Listopad 24, 201212 r Takhle vypadá můj adaptér s nanopodložkou. Podložka následně bude jiná, hezčí a lépe zastřižená. Upraveno Listopad 24, 201212 r od mojinmojjin
Listopad 28, 201212 r Zdravím,vůbec tomu nerozumím,tak se musím zeptat zkušených.Dá se nějak zprovoznit tento bazmek na telefon nebo k tomu ještě potřebuju adaptér,který se do toho nacvakne?Koupil jsem auto a bylo jen tak,jak je to na fotce.
Listopad 28, 201212 r Ano dá se zprovoznit, ale ne každej. Musíš si koupit adapter pro svůj telefon. Pokud nebude adapter, tak smolík
Listopad 28, 201212 r Aha...Mám Nokii N8.Kolik to tak stojí,popřípadě kde to shánět.V obchodě s telefony nebo ve Škodovce?
Listopad 28, 201212 r Ve Škodovce taky. Seznam podporovanejch telefonů by měl bejt v návodu. Nebo by ti to měli říct v ŠA.
Listopad 28, 201212 r Adaptér není a pokud by byl stál by tě cca. 4litry http://skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?c=0000000154 sundej tu monstróznost a HF si nech překódovat na BT spojení, tohle je dost častý téma a spoustu se toho na fóru najde, taky sem tu kdysi pátral a našel, tady je toho hodně ale najdeš tam odpovědi PS: a hele co sem našel
Listopad 28, 201212 r Já bych to shodil hned.Ale nevím,jestli tam po tom nezbudou díry.To bych tam asi raději nechal.Možná je to tam jen přilepené.
Listopad 28, 201212 r Diry budou v ramecku okolo radia a v ozdobne liste u spolujezdce, vse se da koupit nove za par stovek. Dohromady asi za sedm.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.