šulda Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ve škodovce mě to stálo 600kč, výměnu sem si udělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 A ten otlak už mi po půl roce pomalu mizí. S tím se nedá dělat nic jiného, než počkat, měl by snad časem zmizet úplně... A samozřejmě jak píše milhausek - taky jsem ho vyhodil a jedu jen přes bluetooth, nebyl adaptér na můj telefon, tak jiná možnost ani nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 šulda: Rámeček i s lištou za 600,-? Tak to je v pohodě.To si vyměním taky sám.Dík za rady pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Jo a dnes sem zkusil spárování přes bluetooth s rádiem a normal to funguje.Je to přes ten bazmek co chci odmontovat a nebo to je jen mezi rádiem a mobilem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Je to mezi mobilem a GSM jednotkou pod sedacku spolujezdce, klidne to odmontuj, o BT HF neprijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Zdravim Skodovkare a mam na vas dotaz... Nevedel by nekdo jak prestavit ten podelanej drzak co trci z palubky na nejakej univerzalni..co by jenom drzel telefon (spojenej ho mam pres BT, ale libi se mi to misto a chtel bych ho vyuzit) Ma nekdo neco takoveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 (editace) Nápad dobrej..ale kdyz na telefonu mas nejakou sprcku tak ti to tam drzet nebude..stejne tak jako kdyz na telefonu budes mit prach apod... spis sem premyslel ze bych rozmotoval tehle stupidni drzak..a na ten plisek namontoval nejakej univerzalni drzak...nevite nekdo o necem? Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: Kevinios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) Tak jsem drzak odborne vykuchal (sroubovakem se rozstipne vejpul, odmontuje se zelena zakladni deska a vycvaknou se uchyty, pouze dva vystupky nejdou, tak jsem je ustip a zacistil pilnikem) a nalepil nanopodlozku...necekal jsem ze to bude tak drzet po nalepeni telefonu to vypada docela elegantne, kdyz ostatni vubec netusi jak to tam drzi ted uz jenom vytahnout nejakej kablik na dobijeni telefonu z toho origo drzaku.. nedelaj ste to uz nekdo, nebo nemate nejaky schema co kam zapojit/pripajit? Diky Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: Kevinios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Ve škodovce mě to stálo 600kč, výměnu sem si udělal sám.Cao prosim te stala se mi nemila vec loktem sem urazil konzili na GSM viz obrázek chtěl jsem se zeptat ve skodovce sis objednal tu listu i ti odsranili tu sratou listu? Popripadne odstranili kabelaz co zbyla po nonzole? Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Dyzoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ve škodovce mi nic nedělali Už sem to dělal sobě a 4 známejm. Ve škodovce podle VIN objednám lištu a rámeček (viz foto na předchozí straně) bez výřezu a pak to jen vyměním. Musí ven odkládací schránka před spolujezdcem a za ní je kabeláž spojená konektorem, takže to jen rozpojím a konektor zaizoluju Poprvé sem to dělal podle DP a pak už po paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Shanim adapter na Iphone 5/5S nema nekdo? Pripadne kde sehnat za prijatelnou cenu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.