Roman001 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Všechny Vás tu zdravím. Mám prosbu,sháním radu nebo nejlépe návod na instalaci houkačky od alarmu,která by při zamknutí či odemknutí auta zatutala,jako kdyby byl v autě alarm. Mám jen origo dálku která pouze zabliká a někde jsem tu četl,že se dá dodělat právě zmiňovaná houkačka. Všem moc děkuji za poskytnuté rady,Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ttady to dodělával Cosby, zkus mu napsat SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman001 Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Už jsem psal Proforovi SZ ale zatím neodpověděl.Pročítal jsem články a našel jsem,že právě on měl nejaké shema zapojení. Jenže to je asi tak 3 roky zpátky. Ale jinak díky,zkusím Cosbyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.