Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Á, pan tajemný se nechce ukázat. Se bojíš, že budeš servisovat i tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Vyzerá to tak že sa bojí že sa mu ujde nejaká robota.. a zase nie je až taký tajomný.. zopár chalanov z OC ho už pozná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 jj, já vím. Taky bych k němu zajel, ale mám to poněkud daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Se bojíš, že budeš servisovat i tam? Vyzerá to tak že sa bojí že sa mu ujde nejaká robota.. presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Nic takového nehrozí, stejně bude hned tma a pak odjezd do hospůdky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 tak rozoberať motor tam snáď nebude chcieť nikto... to ja tam mám dosť roboty s pc, tentokrát ani neviem či to všetko zvládnem, asi by som už potreboval pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 No mohl by dorazit kokťák (čili marekczek) na výpomoc s kódováním. Ale to je na něj daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Hlavne aby si mal nabitú baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 myslíš na "čelovke"? ..lebo Lubo než obehá všetky autá s noťasom,tak to bude pekná tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 tak rozoberať motor tam snáď nebude chcieť nikto... to ja tam mám dosť roboty s pc môžeš vedieť či si to niekto s tým motorom nerozmyslí? ... ....však ty odtial prídeš viac narobený akoz roboty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Môže aj na čelovke, ale hlavne ten noťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 snáď bude nabitý dosť, ešte teraz ho "trápim" načo čelovka, šak snáď im budú svietiť stropné svetielka.. ak nie tak majú smolu.. budem taký hotový že ani do reštiky už nepôjdem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 tak ako sa chlapci bavíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Nikdo nepíše... Asi jsou už všichni pod stolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 alebo sa im niekde zatúľal lubinob aj s noťasom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 skoro máš pravdu.. meškal som asi pol hodinku a kvôli kódovaniu sa aj išlo neskôr do Sedliackej stodoly a to som tuším ani nebol vo všetkých autách čo chceli kódovať.. Včera bola v Piešťanoch rekordná účasť 21 áut a tuším 26 ľudí, tých sme nejako nemali šancu spočítať.. Foto pridám keď dvorný fotograf spracuje článok na OC clube.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Blahopřeji k velké účasti, vím jak je těžké dát dohromady alespoň 15 aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Dííky, ani sme toľko nepredpokladali, väčšinou boli negatívne ohlasy na termín že prečo zrovna na dušičky ale nakoniec sa viac ľudí utrhlo a prišlo.. doteraz bol rekord 16 áut, ktorý bol tuším na konci januára a aj minule na konci septembra.. ale cez leto (apríl - august) bývali zrazy v utorok čo zase niektorým moc nevyhovovalo... Do reštiky nás síce išlo "len" 10 áut a 14 ľudí, ale after party s 8 autami sa rozpúšťala o 00,30 hod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 no pekne chlapci ...už sa teším na foto ... ...ako tak vidím,tak Pawouček to ešte nemôže rozchodiť od včerajška ...čo ste mu tam urobili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Pravděpodobně je teď někde v mlze na D1.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 no pekne chlapci ...už sa teším na foto ... ...ako tak vidím,tak Pawouček to ešte nemôže rozchodiť od včerajška ...čo ste mu tam urobili? Kdepak, nic mi mi neudělali. Jen jsem měl ještě jiné povinnosti na Moravě a domů jsem dorazil v neděli skoro o půlnoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 hošani foto nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Něco málo je u konkurence. Já nefotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 tak musím kuk ku konkurencii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Abys někdy příště nemusel "kukat" vedle, tak přijeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.