veselyt Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) jo to jsem nezkoušel protože to jsem nepředpokládal... tuším spíš právě nějaké vypadlé drátky nebo tak něco... že by se něco stalo přímo v zrcátku se mi zdá celkem sci fi.. rychlovarná konvice se ti taky nepokazí na topném tělesu? jinou možnost nevidíš? Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: veselyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Měl jsem taky tenhle problémek, byl přepálený plošný spoj na té spirále na zrcátku. Byla pakárna odlepit ten černý plast od zrcátka, ale povedlo se tam byla vidět normálně mezera v tom vedení, bylo to hned u jednoho kontaktu. Ustřihl jsem kousíček alobalu a nahradil chybějící kousek a vše opět poskládal. Zrcátko opět fungovalo. Bohužel asi po třech měsících odešel motorek (ten jsem nerozběhal - manželka naklápěla bez očištění zmrzlého sněhu tak se strhly převody), tak jsem nakonec v Autokelly koupil komplet zrcátko za litr a přestrojil ho do svého lakovaného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy87 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Dneska jsem taky řešil problém s levým vyhřívaným zrcátkem. Byla tam poškozená ta topná spirála. Co jsem tak zjišťoval, tak je to celkem běžná závada. Nechtělo se mi s tím patlat, tak jsem v prodejně autodílů koupil to vyhřívané sklo za 170,- Kč, vyměnil jsem za to poškozené a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 tak moc díky borci zítra se na to vrhnu :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj, na jaké pozici je pojistka na vyhřívání zpětných zrcátek? Nikde jsem to tady nenašel. Mám Octavii 1,9 TDI sedan r.v. 2001 prosinec. Případně pokud by někdo měl schema osazení pojistek budu vděčný. Děkuji za pomoc a za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Myslím, že tady najdeš vše co potřebuješ http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=208 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a je to stejny na vsechn octavkach? myslim preface a poface? Protoze se tady nekdo probiralo ze vyhrivani zadniho skla a zpetnych zrcatek je jiny tak jestli nahodou neni i jina pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Pojistky jsou pořád stejný, mezi předface a face není rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jenom detail, pokud má auto komfortní systém - el. okna, tak výhřev zrcátek je přes pojistku el. stahování, je to taková ta plechová na nosiči relé, má zelený pruh na sobě. U předface do MR00 je výhřev spínán přes výhřev zadního okna = ovládání je jištěno pojistkou výhř. zadního okna MR01 a vejš je vše plně na systému komfort = pojistka jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Takže u MR01 a výš není ta pojistka č. 26 na vyhřívání zrcátek? To je jen u předface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 č. 26 je u každé OI, do MR00 je potřebná i pro výhřev zrcátek od MR01 je jen na zadní okno NEBO na výhřev zrcátek pro auta bez systému komfort, např. jen centrál a el. zrcátka - spínání výhřevu je pak stále přes výhřev zad. okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Už to chápu, díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nevíte někdo,zda jsou vždy elektricky ovládaná zrcátka zároveň taky vyhřívaná? Nebo jsou i elektrická a nevyhřívaná?Děkuji za odpověď.L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 elektrika=výhřev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 chcem sa spitat, mam iba elektricke ovladanie zrkadiel a chcel by som dat vyhrievane. chcem sa teda opitat ci tam treba nieco prerabat s elektrikou. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 ano musí se dopojit liší se to podle roku (komfortu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 no mam rocnik 98, a je to 1.8 T 20v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jseš si jistej, že nemáš vyhřívaný zrcátka? Většinou, když jsou elektrický zrcátka, tak jsou i vyhřívaný. Já mám taky ročník 98 a výhřev zrcátek spouštím zárověň s ohřevem zadního skla. Pusť ohřev zadního skla a za chvíli (minutu) zkus chytit na skla zrcátek jestli budou hřát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jseš si jistej, že nemáš vyhřívaný zrcátka? Většinou, když jsou elektrický zrcátka, tak jsou i vyhřívaný. Já mám taky ročník 98 a výhřev zrcátek spouštím zárověň s ohřevem zadního skla. Pusť ohřev zadního skla a za chvíli (minutu) zkus chytit na skla zrcátek jestli budou hřát... ahaa no skusim otom som vobec nevedel ked ti mam povedat pravdu, skusim to a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Pak dej teda vědět jak jsi dopadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Pak dej teda vědět jak jsi dopadl... jasne dam viediet hned zajtra, vlastne uz dnes to vyskusam a hned napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no tak funguje to ) dakujem moooc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 peto120lr:necituj příspěvky před tebou!!!!!!!!!!!!!!!přečti si pravidla kura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.