Přejít na obsah

Zimní náplně do ostřiků


karlos3

Doporučené příspěvky

Předevčírem jsem u pumpy koupil 5L zimní náplň do ostřiků(Sheron do -30)......celý neředěný(jak stojí v návodu) jsem to tam vrhnul a jaké překvapení mě čekalo......Druhý den jsem vyrazil z garáže,po pár metrech jsem si ostříknul to zasraný okno a to ještě vše bylo o.k.,ovšem ale po 20km jízdy si chci opět ostříknout a jen se ozval motorek z ostřiků něco málo prsklo a tím byl konec....Zamrznutý!!!!....a to podotýkám že mám vyhřív.trysky ostřiků,tak to muselo zamrznout někde po cestě......Stačí když auto postavim na pár hodin do garáže a zas můžu vesele stříkat......To zas asi u Sheronu šetřej a do místo udávaných -30 to je tak do -3........ ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé KArlosi, já tam mám naopak do -5 ještě lehce ředěný vodou (naléváno na podzim) a po zahřátí motoru nemám naopak co řešit :D nestříká to sice tak krásně jako v "teple" (resp. až na vršek čelního skla), ale stříká a svůj účel to splní..

Že by vadná serie? V druhým autě je ten do -20 a bezproblému...

Spíš esli to benzinka nějak nešmelila lol

Takýe odemně zase se Sheronem spokojenost velká (nepoužíváme od nich jenom kapaliny do ostřik)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak do ostřiků kupuju to co mi zrovna přijde pod ruku(OMV,Shell,Glacidet apod.prostě kde zrovna jsem a co tam maj).....ted to byl Sheron a zrovna nějake zmetek...

Ptal jsem schválně jestli to neni nějak běžný protože jak píšu výše...Sheron pravidelně nepoužívám.....Evidentně běžný to neni,tak v poho..

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možno nepredpokladali že príde taká zima ako teraz -20 :kol-48: schválne v kufri mám ten taký sáčok sheron do -30 ale či zamrzol neviem :( ... ale aspoň ten sheron vonia, oproti tomu keď vám na prehliadke nalejú v servise nejaký humus to sa nedá v aute dýchať a ešte ked to je k tomu nemrznúce tak dvakrát lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já leju do ostřikovačů zimní glacidet z produkce Škoda Auto... vždycky když jedu kolem servisu, tak si koupím 3 - 4 kanystry..., ten kanystr má 3 litry ... a je do -40 ... neředím to. a nezamrzá to! ;) teď stála mamči Fabča týden na chalupě... kámoš říkal, že bylo -22 a dneska jsem k ní přišel a hned jsem ty ostřikovače zkusil a v pohodě! :) ten kanystr stojí cca 110 kč... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsme byl u bráchy a ten má takovou jednoduchou,ale spolehlivou zkoušečku na mrazuvzdornost kapalin,tak jsem tam kápnul toho koupenýho Sheronu -30 přímo s toho kanystru co mi v něm asi 0,5L zbylo a hned se nebylo čemu divit že mi to zamrzlo,ukázalo to totiž do -7 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...