porek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zdravim vsechny, mel bych na vas prosbu. Potrebuji koupit 4 zapalovaci civky na octu. Nemel by nekdo lepsi cenu? Diky vsem kteri pomohou. Mam 01 1,8T 20V r.v.2001 AUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 origo nová cca 1250,-Kč, použitou bych asi nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tady asi nakoupíš nejlevněni. http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...y=06B.905.115+R nebo http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porek Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Paradni prace. Moc dekuju. Editováno: 23. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) nič v zlom, ale neviem či by som šiel do tých čínskych,... niekedy vážne platí, "Nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci",... Editováno: 23. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To je docela paradox - dneska jsem kupoval tu hadici odvětrávání víka ventilů - 20cm gumové hadice s odbočkou za 1250 v NH Caru a za zapalovací modul taky 1200... nehledat logiku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) no ono ten paradox bude asi niekde tam, že tá hadica sa bude dať zohnať aj lacnejšie a ty si ju bral za bežnú cenu v servise. Ohľadom toho zapaľovacieho modulu, ako tu chalani našli dá sa kúpiť za bežnú cenu cca 1300,- KC, ale tiež lacná verzia za cca 600,- KC. Čo som pozeral ten link vyssie uvedeny (za 600,-), je tam uvedeny vyrobca "Čína"-čo k tomu dodať!!! Čo sa týka hadíc a podobných vecí, možno by som sa dal ukecať na nižšiu cenu, ale pokiaľ sa jedná o elektroniku, alebo dôležitejšie časti (motora, prevodovky, podvozku, brzd,...), určite by som nešiel do lacných "Čínskych" alternatív,... Ale to je vec názoru a každého osobná vec čo si do autá dá, ako tu bolo už viac krát uvedené,... Editováno: 23. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porek Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Kupoval jsem original civky pred ctyrmi roky. Jestli vydrzeji cinsky civky taky ctyri roky, tak je budu kupovat. To ukaze az cas. Mimochodem nevi nekdo jakou maji zivotnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Pěkný večer ve spolek, nebudu zakládat nové téma tak tady oživím tohle postarší. Dnes jsem byl na měření indukce zapalovacích cívek a mechanik mi řekl, že všechny cívky už jsou kousíček před smrtí. Mají prý dávat nějakých 20 a víc Ampérů nebo čehosi a dávali prý kolem 15. Z toho plyne prý to moje cukání při prudkém sešlápnutí plynu. Prostě je díky špatným cívkám malá jiskra, kter ten benzín nespálí... Tak se vás chci zeptat jaké cívky koupit a hlavně za dobrou cenu. Motor 1.8 T AGU Díky za rady, s pozdravem Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.