Únor 23, 200916 r Já furt čekám na tu správnou fotku. Zatím je všude bláto a špína . Když zasněží tak to hned sleze.
Únor 24, 200916 r No jo ono je to na prd..unas ted rano snehu koteel.. a probudim se v pul 4 odpoledne a skoro nic..
Únor 24, 200916 r Do týdne prej nebudu po sněhu ani památka a tak budeme konečně moct nafotit FOTKU ROKU někde v přírodě...
Únor 24, 200916 r nesmíš bejt sedmispáč Ale jáá mel nocni.. rano sem jel domu po krasne neupravenych cestach a pak spat... a treba vcera sem spal jen 2,5 hod..pac sem musel do skoly:/
Únor 24, 200916 r Autor jsem rad, ze je tu aspon maly zajem o soutez... soutezicich je zatim moc malo... chtelo by to vymyslet nejakou lepsi propagaci! ale nevim jak na to... chjo
Únor 24, 200916 r Zkus nadhodit, že každýho účastníka zveš na skodahome na panáka...a bude taková účast, že z toho klekne server
Únor 24, 200916 r a pak vorlajzovi klekne peneženka , ne ? No a jestli ho každej pozve na revanž, tak nakonec klekne Vorlajz
Únor 24, 200916 r Autor kazdy den se bavim na foru se spoustou lidi z O II a kolik jich soutezi??? 2? na howno... vsichni akorat remcaj jak ma bejt fotka velka, jestli upravena nebo ne atd. a nikdo nesoutezi...
Únor 24, 200916 r Autor Romco, ja preci soutezit nemuzu! premyslej... jak by to vypadalo, kdybych vyhral
Únor 24, 200916 r Chápu to správně tak, že může člověk soutěžit o FR09 i s pouhou jednou fotografií? Pak si myslím, že je příliš brzy v únoru hodnotit počet účastníků. Sám jsi psal, že pouze doporučuješ poslat fotky ze všech období, jelikož se bude soutěžit i o fotografa roku. Takže to tak pesimisticky neber. Možná je lepší když je menší množství kvalitnějších fotek než kvantum slabých fotek z mobilů apod. Chápu, že se snažíš, aby byl dostatečný obnos pro odměny, ale zas nemusí být tak luxusní a víc nám dá samotná podívaná na fotky .
Únor 24, 200916 r Viktore, máš recht...ono asi nejvíc fotek bude z léta a dovolených, nebo ještě z jara, když je dobrý světlo. Teď to je většinou na draka, sluníčko veškerý žádný, to se pak blbě fotí
Únor 24, 200916 r Ty máš náhodou moc hezky fotky z chaloupky a myslím si že šance na výhru by byli opravdu velké!
Únor 24, 200916 r Je to tak, pokud jsem dobře zpozoroval, tak i Roman měl velkou snahu něco nafotit, ale asi mu nepřály podmínky a třeba nebyl jediný! Pokud člověk bydlí ve městě, kde je inverze a nemá tolik času někam sjet nebo nebyl na dovolený, tak je složitý něco pořádnýho nafotit. Upraveno Únor 24, 200916 r od ViktorMPI
Únor 25, 200916 r soutezicich je zatim moc malo... chtelo by to vymyslet nejakou lepsi propagaci! ale nevim jak na to... chjo Jestli chceš můžem něco vymyslet. Mohl bych to dát na mé stránky jako novou soutěž. A ty co nejsou tu na fóru by ti fotku poslali na mail.
Únor 25, 200916 r Já myslím, že propagace není tak špatná, většina lidí tady na fóru o tom ví, ale zřejmě je opravdu problém v tom startovném. Není to žádný velký obnos, ale asi jde o princip nebo o co. Ale jak píšou kluci, teprve léto ukáže.
Únor 25, 200916 r Já si myslím, že když už člověk musí platit 50Kč tak to chce vyfotit pořádnou fotku. A zatím počasí moc nepřeje. Kdyby 50Kč nebylo soutěžících by bylo více, ale na úkor kvality.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.