Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Máš pravdu, je to v těch údajích o poplatcích, což jsem prolítnul očima, omlouvám se! Nicméně si stejně myslím, že tím příjdeme o ne jednoho soutěžícího.

Tak to máme stejnej názor. Dost lidí přijde o možnost soutěžit.

A tak ja si nemyslim, ze by to nekoho odradilo. 50kc mas dve piva v hospode. Kdyz chces soutezit taky koupis los, nebo podas tiket. A neni to zadna premrstena suma si myslim.

Ale tady nejde vůbec o peníze, tady jde o to, že se musíš registrovat do soutěže do konce března, takže když tu bude nový člen třeba až od půlky roku, tak se již nemůže zúčasnit. A těch lidí za těch 9 měsíců může být docela dost, co by se chtěli soutěže zúčastnit a bojovat s dastaxem o první místo. :D

Tak tohle mi nějak uniklo, že konec registrací je nějak omezen...sem taky žil v domění, že kdykoliv se někdo rozhodně vložit fotku, má možnost ;)

• Autor

dobré postřehy.... tu uzávěrku soutěže můžeme klidně posunout na konec roku! díky za dobrý nápad! ;)

• Autor

zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...

Doli

ViktorMPI

Dastax

Mikl

AdamCZ

Pentadius

Abado

theFrigo

crake

Skaja

Lubinob

Garrett

romanvcom

octaviaman

olin

dohromady je zatím vybráno 700,-

ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! :D

jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! ;) každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ;) ale rozhodně pomůže! lol

• Autor

tak venku je dneska jarní počasíčko, tak fotíme, fotíme ne??? :)

• 2 týdny později...

Chci se optat!? Mně absolutně nejde o těch 50 kč, ale můžou se tedy poslat do konce roku? Nevím kdy půjdu do banky.

• Autor

jasně.... do konce roku to stačí! :) pravidla byla lehce pozměněna! ;)

• 2 týdny později...

Nějak to tady umřelo :)

Hmm, je fakt, že by pomalu mohla začínat jarní sezóna...jenže když ono letos jaro ani nebylo, začlo rovnou léto :D ...uvidíme, jestli bude nějaký kvetení, kterýho by se dalo zneužít :smich:

Tak já už jsem trochu zneužíval a zaktualizoval soutěžní účet o jarní fotku, aby se to tady trochu hýbalo, i když je to spíše prozatimní fotka, kterou s největší pravděpodobností později změním :).

Souhlasím s Viktorem,je třeba to znova oživit.Taky jsem postnul fotku do jarního kola. :) Ono víc jarních příležitostí asi nebude.

• Autor

paráda!!!! super super! :)

Ja si jeste pockam, az auti nablejskam :)-_-

• Autor

jasný Krejku... času dost! ;)

A já si musím počkat na srpnovej výjezd, z něhož by měla vzejít hlavní soutěžní fotka :).

• Autor

NEZPAOMEŇTE POSÍLAT HLASY PŘES SZ! HLASUJEME O VÍTĚZE ZIMNÍ ČÁSTI!!! ;) DÍKY

Přidána jarní fotka. ;)

Taky jsem zkusil prihodit jednu do jarniho kola :-)

• 2 týdny později...

romanvcom : luxusní ..;)

btw vorlajzi kdy budou vysledky ze zimy ..?:)

zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...

Doli

ViktorMPI

Dastax

Mikl

AdamCZ

Pentadius

Abado

theFrigo

crake

Skaja

Lubinob

Garrett

romanvcom

octaviaman

olin

dohromady je zatím vybráno 700,-

ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! :D

jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! ;) každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ;) ale rozhodně pomůže! lol

Pavle můžeš prosím aktualizovat seznam zaplacení startovného ? Díky.

KDY budou výsledky ze zimy..?

A tý jo.. jaro mi uniklo.. nejak sem nestihnul nic vyfotit.. zkusim to jeste pokud bude cas..ale nevim nevim.. :feve:

to jaro bylo letos tak rychlé že to uteklo i mě

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.