Březen 23, 200916 r Máš pravdu, je to v těch údajích o poplatcích, což jsem prolítnul očima, omlouvám se! Nicméně si stejně myslím, že tím příjdeme o ne jednoho soutěžícího.
Březen 24, 200916 r A tak ja si nemyslim, ze by to nekoho odradilo. 50kc mas dve piva v hospode. Kdyz chces soutezit taky koupis los, nebo podas tiket. A neni to zadna premrstena suma si myslim.
Březen 24, 200916 r Ale tady nejde vůbec o peníze, tady jde o to, že se musíš registrovat do soutěže do konce března, takže když tu bude nový člen třeba až od půlky roku, tak se již nemůže zúčasnit. A těch lidí za těch 9 měsíců může být docela dost, co by se chtěli soutěže zúčastnit a bojovat s dastaxem o první místo.
Březen 24, 200916 r Tak tohle mi nějak uniklo, že konec registrací je nějak omezen...sem taky žil v domění, že kdykoliv se někdo rozhodně vložit fotku, má možnost
Březen 24, 200916 r Autor dobré postřehy.... tu uzávěrku soutěže můžeme klidně posunout na konec roku! díky za dobrý nápad!
Březen 25, 200916 r Autor zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné... Doli ViktorMPI Dastax Mikl AdamCZ Pentadius Abado theFrigo crake Skaja Lubinob Garrett romanvcom octaviaman olin dohromady je zatím vybráno 700,- ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ale rozhodně pomůže!
Duben 8, 200916 r Chci se optat!? Mně absolutně nejde o těch 50 kč, ale můžou se tedy poslat do konce roku? Nevím kdy půjdu do banky.
Duben 20, 200916 r Hmm, je fakt, že by pomalu mohla začínat jarní sezóna...jenže když ono letos jaro ani nebylo, začlo rovnou léto ...uvidíme, jestli bude nějaký kvetení, kterýho by se dalo zneužít
Duben 22, 200916 r Tak já už jsem trochu zneužíval a zaktualizoval soutěžní účet o jarní fotku, aby se to tady trochu hýbalo, i když je to spíše prozatimní fotka, kterou s největší pravděpodobností později změním .
Duben 22, 200916 r Souhlasím s Viktorem,je třeba to znova oživit.Taky jsem postnul fotku do jarního kola. Ono víc jarních příležitostí asi nebude.
Duben 24, 200916 r A já si musím počkat na srpnovej výjezd, z něhož by měla vzejít hlavní soutěžní fotka .
Květen 7, 200916 r zde je aktuální seznam lidí co mají zaplaceno startovné...Doli ViktorMPI Dastax Mikl AdamCZ Pentadius Abado theFrigo crake Skaja Lubinob Garrett romanvcom octaviaman olin dohromady je zatím vybráno 700,- ti co nemají zaplaceno, mohou zaplatit do konce roku! jinak uzávěrka soutěže bude 31. prosince 2009... padly tu hlasy, že když by to bylo toho 31. března, tak přijdem o spoustu soutěžícíh... což je fakt! každopádně platí to, že ti z vás, kteří se chtějí ucházet o titul fotografa roku by měli svou fotku vložit právě nejpozději do 31.3. a to se zimní tématikou... sníh samozřejmě není podmínkou... ale rozhodně pomůže! Pavle můžeš prosím aktualizovat seznam zaplacení startovného ? Díky.
Květen 12, 200916 r KDY budou výsledky ze zimy..? A tý jo.. jaro mi uniklo.. nejak sem nestihnul nic vyfotit.. zkusim to jeste pokud bude cas..ale nevim nevim..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.