Majk Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Mám dotaz ohledně navigace Cruise.Měl jsem ji v autě ale hned jsem ji dal pryč a nestihl vyzkoušet.Pokud vím tak má can 2 jako OII atd.Tím pádem je potřeba převodník.Takže mě zajímá jak je to s ovládáním pod volantem.Pokud to fungovalo s Cruisem,mělo by to jít i s Nexusem a Columbusem.Nezkoušel to někdo.Mě to tenkrát nenapadlo vyzkoušet.Podotýkám že Cruise byl origo z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to by mě také zajímalo. Zkoušel jsem konfigurátor a tam to jde nakombinovat, tak předpokládám, že to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Já mám Cruiser a ten normálka funguje s ovládáním pod volantem...jestli jsi myslel tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mel jsme cruise z vyroby a dnes vymenil za nexus a vse funguje, tedy vcetne podvolantoveho ovladani, cd menice, maxidotu...a lip se na to kouka, nez na cruise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Přesně tohle mě zajímalo,co takhle zkusit někdo Columbus. Editováno: 8. Únor 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Poradí mi někdo, jak přesně funguje funkce GALA? Podle návodu to má zvyšovat hlasitost rádia dle rychlosti auta. Zkoušel jsem tuto funkci nastavovat na všechny možné úrovně, ale při zrychlování nepozoruji žádnou změnu v hlasitosti. Je pravda, že mám auto krátce, ale hraju si s tím pořád dokola a žádný výsledek. Dělám něco špatně? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nekde uz se to tady resilo. Funguje to oprtavdu tak. Cim vyssi cislo GALA nastavis, tim vic to pridava na hlasitosti pri rychlejsi jizde. Chce to proste vyzkouset. Dej max a uvidis. Je to fakt hodsne znat. Ja to mam nastaveny cca v polovine a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 2Blacky: Díky za přesun... Já to mám teď nastavený na max. a žádnou změnu nepozoruju. Ještě to zítra pořádně ozkouším, jedu do Benešova, tak budu mít čas si s tím hrát. Třeba jsem jen hluchej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 hmm to je divny., myslim ze to funguje uz kolem 60-70km/h. u me to vazne dost zesiluje. Pokud to nebude vazne nic delat, tak sup do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Od 60-70 km/h? Ok, zítra to tedy vyzkouším pořádně a pak dám vědět. Jako funkce se mi to vážně líbí, tak ji chci rozchodit, je to určitě praktická věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Nevíte jestli je rozdíl v kodování pro radio Dance a navigaci Cruise a můžete napsat kodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
testus Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května Zdravím vespolek, pořídil jsem staší F2 předfacelift. Je v ní navigace Cruise. Nevíte, jestli se na ní zobrazuje také originální parkovací asistent jako na jiných radiích? Ptal jsem se ve Škodovce a tam mi řekli, že ne. Je mi to divné, protože na radiu Dance (které se montovalo souběžně) se zobrazuje. Další věc, možná s tím souvidející je , že navigace při diagnostice vypisuje chybu 01044 - řídící jednotka chybně kódovaná 000 - - Stávající kódování je 0013420. Vůbec se v tom nevyznám, prosím o radu. Rádio i CD (MP3) normálně hraje, ovládání pod volantem funguje... Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.