urna_ Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zdravim vas. mam 1.6 74KW r.v99 a nevim jakou tam mam dat radicku ktera by tam pasovala tak sem se chtel zeptat kdo ste jakou tam dali. zajimaji me jen ty co maji 1.6 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zdravim vas. mam 1.6 74KW r.v99 a nevim jakou tam mam dat radicku ktera by tam pasovala tak sem se chtel zeptat kdo ste jakou tam dali. zajimaji me jen ty co maji 1.6 diky Bude ti tam pasovat hocaka,ale !! iba ak ju prerobis,myslim aby ti pasovala na ten klacek inak nic ine ako origo ti pasovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 O montazi radicky aj z inych verzii s pripadnymi upravami tu uz je popisane dost, hladal si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. uka. muj mail mirek.simunek@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 O montazi radicky aj z inych verzii s pripadnymi upravami tu uz je popisane dost, hladal si? jo hledal ale bouzel sem nenasel co sem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. tak ukaz posli me foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No neřek bych, že tam pasuje ledajaká. 1,6 mají jiné klacky než ostatní. Takže hlavice jedině na 1,6. A ta kožená, co se tady nabízí je super. Do ruky daleko lepší jak obyč a vypadá skvěle. Jen do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Existuje tu tema o prerobehni "hocijakej" hlavice na 1.6ku. Priamo nejde, prerobit ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milisp13 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. ahoj máš ještě tu řadičku?pošli mi na sz foto,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jde předělat jakákoliv, stačí opatrně frézičkou vybrousit ten vnitřek, není to sice jako origo, ale funguje to a drží v pohodě, mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Mám koženou s černou plaketou, líbí se mi moc, foto v interiéru tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...35377&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jj to vim ze ta se prodava no ale ja spis bych chtel stribrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Že prý se k tomu dá sehnat plaketka zvlášť dokonce i v origo servise a vyměnit, ale osobně bych neměnil, přestože by se asi hodila k dekoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mno tobe mozna jo ale me praveze vubec no ....ale jestli by to slo tak to je jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mam 1,6, mam kozenou a mam vymenenou radoby chromovou (plastovou pochromovanou) plaketku z Fabie Elegance. Je mensi, prusvita lehce okraje, ale na dalku myslim plni svuj ucel Nelze ji nacvaknout jako tu cernou, je chycena oboustrankou... Jak je jiz znamo, nelze tam dat jakakoli, jedine s upravami jak rikal jiz stihacka. 1,6 ma tlusty klacek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jojo ta tva je dobra....praveze mam ten ramecek v pohobne barve jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dával jsem do 1,6 řadičku z LaK a vypadalo to luxusně http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...dmáčkni+rámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hej a kde si ju sehnal? ve skodovce? a cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hej a kde si ju sehnal? ve skodovce? a cena? kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Když koukneš na odkaz co sem dal je jasné od koho je nééé ?? kačer !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 hh prvne sem psal a pak sem se podival no sorac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 nejdem zakladať novu temu tak to napíšem sem... nejakým zázrakom( ten zázrak bude asi čas ) mi začal v miestach na fotke praskať rychlostna paka... zatial som to zalepil sekundovym... uvidim ako to vydrží ale chcel by som kupiť druhu aj s manžetou... mohol by mi prosím niekto hodiť číslo dielu? resp. vie mi niekto povedať ako sa pohybuje cena páky aj s manžetou? Octavia 1.6 55kw, 99. rok, viem že tam je tá hrubšia tyč... takže nehľadám nič... čo by som musel upravovať aby to pasovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Pozri do bazara... hybe sa to od 500Kc vyssie, ale v cene je aj ta manzeta (vrece) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 no tu na skodahome.cz som nenašiel žiadnu páku... ale našiel som číslo... 1U0711141 01C len to musím nájsť kdesi na SK... lebo dovoz z CR by ma vyšiel toľko čo stojí aj páka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.