Publikováno Leden 19, 200916 r zdravim vas. mam 1.6 74KW r.v99 a nevim jakou tam mam dat radicku ktera by tam pasovala tak sem se chtel zeptat kdo ste jakou tam dali. zajimaji me jen ty co maji 1.6 diky
Leden 19, 200916 r zdravim vas. mam 1.6 74KW r.v99 a nevim jakou tam mam dat radicku ktera by tam pasovala tak sem se chtel zeptat kdo ste jakou tam dali. zajimaji me jen ty co maji 1.6 diky Bude ti tam pasovat hocaka,ale !! iba ak ju prerobis,myslim aby ti pasovala na ten klacek inak nic ine ako origo ti pasovat nebude.
Leden 19, 200916 r O montazi radicky aj z inych verzii s pripadnymi upravami tu uz je popisane dost, hladal si?
Leden 20, 200916 r Autor Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. uka. muj mail mirek.simunek@centrum.cz
Leden 20, 200916 r Autor O montazi radicky aj z inych verzii s pripadnymi upravami tu uz je popisane dost, hladal si? jo hledal ale bouzel sem nenasel co sem hledal
Leden 21, 200916 r Autor Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. tak ukaz posli me foto
Únor 10, 200916 r No neřek bych, že tam pasuje ledajaká. 1,6 mají jiné klacky než ostatní. Takže hlavice jedině na 1,6. A ta kožená, co se tady nabízí je super. Do ruky daleko lepší jak obyč a vypadá skvěle. Jen do toho.
Únor 11, 200916 r Existuje tu tema o prerobehni "hocijakej" hlavice na 1.6ku. Priamo nejde, prerobit ide...
Březen 7, 200916 r Kdyby něco tak mám na prodej moji origo kožennou s chrom plaketkou na 1.6 benz. ahoj máš ještě tu řadičku?pošli mi na sz foto,dík
Březen 11, 200916 r Jde předělat jakákoliv, stačí opatrně frézičkou vybrousit ten vnitřek, není to sice jako origo, ale funguje to a drží v pohodě, mám to taky tak.
Březen 18, 200916 r Mám koženou s černou plaketou, líbí se mi moc, foto v interiéru tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...35377&st=50
Březen 18, 200916 r Že prý se k tomu dá sehnat plaketka zvlášť dokonce i v origo servise a vyměnit, ale osobně bych neměnil, přestože by se asi hodila k dekoru ...
Březen 19, 200916 r Autor mno tobe mozna jo ale me praveze vubec no ....ale jestli by to slo tak to je jina
Březen 22, 200916 r Mam 1,6, mam kozenou a mam vymenenou radoby chromovou (plastovou pochromovanou) plaketku z Fabie Elegance. Je mensi, prusvita lehce okraje, ale na dalku myslim plni svuj ucel Nelze ji nacvaknout jako tu cernou, je chycena oboustrankou... Jak je jiz znamo, nelze tam dat jakakoli, jedine s upravami jak rikal jiz stihacka. 1,6 ma tlusty klacek!!!
Březen 23, 200916 r Dával jsem do 1,6 řadičku z LaK a vypadalo to luxusně http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...dmáčkni+rámeček
Září 6, 200916 r nejdem zakladať novu temu tak to napíšem sem... nejakým zázrakom( ten zázrak bude asi čas ) mi začal v miestach na fotke praskať rychlostna paka... zatial som to zalepil sekundovym... uvidim ako to vydrží ale chcel by som kupiť druhu aj s manžetou... mohol by mi prosím niekto hodiť číslo dielu? resp. vie mi niekto povedať ako sa pohybuje cena páky aj s manžetou? Octavia 1.6 55kw, 99. rok, viem že tam je tá hrubšia tyč... takže nehľadám nič... čo by som musel upravovať aby to pasovalo...
Září 7, 200916 r no tu na skodahome.cz som nenašiel žiadnu páku... ale našiel som číslo... 1U0711141 01C len to musím nájsť kdesi na SK... lebo dovoz z CR by ma vyšiel toľko čo stojí aj páka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.