honza nachod Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zdarec. TDI 6kvalt. Nova lamela, pritlacak, lozisko, origo. Obcas jde malinko hure radit jednicka a zpatecka. Problem je, ze pomerne casto nejde vubec jedna a zpatecka vyradit, pokud stojim. Take pri techto kvaltech spojka nekdy uplne nevypne a auto popojizdi. V otackach vyrazuje normalne a za jizdy radi bezvadne. Nejaky navrh? Ja typuju odvzdusnit, jenze vic uz mi to nejde a v servisu rekli, ze 6kvalt je odvzdusnit problem. Pry je na to nejaka finta a tu neprozradi:-) Vite, chlapy, jak na to? Predem diky za pomoc. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minoza Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tento isty problem mam aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza nachod Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 kolik mas najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minoza Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 120000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza nachod Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ja mam najeto 270tis. v haji je prevodovka. ulozeni loziska hlavni hridele v karteru je vymlaceny. takze me ceka vymena bloku prevodovky ( 14tis.) nebo nova prevodovka. clovek, co dela ve skodovce prevodovky mi rekl, ze tento problem 6kvalty pri techto km maji vsechny. muzes vydloubnout ( znicis ho ale, nove stoji 90,-Kc ) vicko na lozisku a podivat se. u me ma louzisko uz okem viditelnou vuli a dochazi k pohybu hlavni hridele ve vsech osach. nevyradim proto, ze se pohybuje smerem ke spojce a ta tim padem uplne nevypne. jinak jsem vymenil spojku, lozisko, hlavni spojkovy valec, olej. bez uspechu. razeni se mi takto zhorsilo behem cca 30tis.km. snad ti tohle pomuze v hledani zavady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza nachod Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nekde se tento problem s 6kvaltem resil. nemuzu to ale nikde ted najit. pomuze mi nekdo? opravoval nekdo tuto zavadu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A byl jsi ve škodovce? Co si nechat ohledat závadu a že se rozhodneš podle ceny...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.