Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo zda-li pasují sedačky z VW Polo do Fabie combi?

myslim ze ano aj predne aj zadne.

Predné určite, je to tá istá platforma, zadné neviem či bude treba mierne upraviť, mám jedného známeho ale ten menil len predné

ja som na jedneho znameho pozerala namontoval ich do hodiny len s golou. ale ja som to nerobil tak neviem urcite.

ano 10000000% pasuju !

• Autor
ano 10000000% pasuju !

Tak to je super, Diky

Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce).

Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími.

Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10.

post-19804-1233604895_thumb.jpg

post-19804-1233604906_thumb.jpg

• 3 týdny později...
  • Autor
Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10.

Super, diky moc

Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce).

Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími.

Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne?

http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery

krásné :kol-47:

• 2 týdny později...
Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne?

http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery

Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne?

Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne?

Pokud se nemýlím tak z Leona padnou do Octy I a Golfa IV - do fabky už se jim tolik nechcee, to spíš z Octy II ;) Ibiza a Cordoba nevím ale tipl bych že do fáby padnou?

Ibiza, Cordoba, Polo, Fabia majú tú istú platformu, takže by mali pasovať...

• 1 měsíc později...

Už někdo víte, jak je to s těma zadníma sedačkama_ Je třeba něco vrtat?

Už někdo víte, jak je to s těma zadníma sedačkama_ Je třeba něco vrtat?

Ahoj,

já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát.

Ahoj,

já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát.

Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude

Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude

Ahoj taky bych bral dělené sedačky.

tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna.

tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna.

Koupím.Pořád se ale nemůžu rozhodnout v barvě.Líbí se mi světlá, ale bojím se, že kluk by je zničil.Tal uvažuju nad světlými plasty a nějaké tmavé sedačky.A žádný vzor se k tomu moc nehodí. to je dilema :help:

• 4 měsíce později...

koukam...a co do fabie sedačky ze Superba???nikde jsme se tu nedočetl jestli pasují...nevíte někdo pls??,díky moc

• 5 měsíců později...

Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika?

Upraveno od centris610

Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika?

WV Polo 2007 Trendline ( http://www.aaaauto.c...ter_yearto=2008 )

Nevím, jesti půjdou i do combi, dával jsem je do krátké .

Upraveno od lastov

sedačky co pasujou z koncernu: VW sedí - Polo 9N Seat sedí - Ibiza 6L ;) PS: kombík má stejný sedačky jako krátká ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.