Leden 26, 200916 r Predné určite, je to tá istá platforma, zadné neviem či bude treba mierne upraviť, mám jedného známeho ale ten menil len predné
Leden 27, 200916 r ja som na jedneho znameho pozerala namontoval ich do hodiny len s golou. ale ja som to nerobil tak neviem urcite.
Únor 2, 200916 r Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce). Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími.
Únor 2, 200916 r Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10.
Únor 24, 200916 r Autor Tady jsem to ještě nafotil, jak jsem do Fabie naimplementoval ty sedačky z Pola. K předním sedadlům stačí jen gola s tou hvězdičkou M10. Super, diky moc
Únor 26, 200916 r Včera jsem dával sedačky z Pola - vše sedí perfektně, až na to, že mi o středový panel lehce, ale opravdu lůehce dřou mechanismusmy na připnutí bezpečnostních pásů (jak u řidaiče, tak i u spolujezdce). Nevím, jestli se ty sedačky z Pola mezi sebou nějak liší - já jsem sehnal z comfortline (stavitelné, s úložnou schránkou pod sedadly, vzadu s výklonou područkou mezi cestujícími. Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne? http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery
Březen 3, 200916 r Ještě kdyby mi tak někdo řekla, že ta montáž je hračka.A šel bych do toho.Pro zajímavost jeden luxusní kousek http://www.allegro.pl/item565568322_vw_pol...le.html#gallery Jen ty peníze mít navíc Upraveno Březen 3, 200916 r od diddi
Březen 12, 200916 r Ahoj.Ještě k těm sedákům.Přední jdou namontit jen s golou a zadní? A z kterého r.v. musí být to polo? Našel jsem tyhle-vypadaj super ,ne?http://www.allegro.pl/item547976903_ahc_fo...hc.html#gallery Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne?
Březen 12, 200916 r Up. Aještě mě napadlo,že když jsme všichni členi koncernu, tak sedačky by mohly být i z Ibizy nebo Cordoby,možná i z Leona,ne? Pokud se nemýlím tak z Leona padnou do Octy I a Golfa IV - do fabky už se jim tolik nechcee, to spíš z Octy II Ibiza a Cordoba nevím ale tipl bych že do fáby padnou?
Květen 4, 200916 r Už někdo víte, jak je to s těma zadníma sedačkama_ Je třeba něco vrtat? Ahoj, já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát.
Květen 5, 200916 r Ahoj, já jsem nic nevrtal. Vpředu jsou u každé sedačky 4 šrouby (takže jen gola s hvězdičkou) a zadní jsem jen nastrkal na stávající úchyty. Uchycení je naprosto shodné Fabia/Polo. Měnil jsem ale dělené za dělené - sedlo to lehce a montáž/demontáž hotovo za cca 2 hodiny. Opravdu to je snadné - není se čeho bát. Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude
Květen 6, 200916 r Ahoj.Děkuji.Já mám sice nedělené a chci dělené, ale to snad problem nebude Ahoj taky bych bral dělené sedačky.
Květen 14, 200916 r tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna.
Květen 15, 200916 r tak si ich kupte. ved som pisal ze iba s golou tak otazka ci treba vrtacku mi pride divna. Koupím.Pořád se ale nemůžu rozhodnout v barvě.Líbí se mi světlá, ale bojím se, že kluk by je zničil.Tal uvažuju nad světlými plasty a nějaké tmavé sedačky.A žádný vzor se k tomu moc nehodí. to je dilema
Říjen 6, 200915 r koukam...a co do fabie sedačky ze Superba???nikde jsme se tu nedočetl jestli pasují...nevíte někdo pls??,díky moc
Březen 18, 201015 r Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika? Upraveno Březen 18, 201015 r od centris610
Březen 19, 201015 r Lastov, cartmanko: z jakyho roku by melo byt to Polo aby to pasovalo do ty Fabky ... ? nebo to je jedno? a navic pasuji i do combika? WV Polo 2007 Trendline ( http://www.aaaauto.c...ter_yearto=2008 ) Nevím, jesti půjdou i do combi, dával jsem je do krátké . Upraveno Březen 19, 201015 r od lastov
Březen 20, 201015 r sedačky co pasujou z koncernu: VW sedí - Polo 9N Seat sedí - Ibiza 6L PS: kombík má stejný sedačky jako krátká
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.