Krejdy Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Chtěl bych se zeptat, táta ma Sup1 plná nálož 2,5TDI r.v.2003. A chtěl by aby když zamyká a odemyká auto DO aby mu blikly blinkry. Jde to nějak dodělat nebo dokodovat ci aktivovat? Ja to u OII mám:-) Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 určitě to jde.Mělo by to jít aktivovat přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jo,na adrese 46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jo,na adrese 46 Nevite nekdo jestli to dokazou v origo servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No neměl by to být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Nevite nekdo jestli to dokazou v origo servisu? zvládnou ale nevím jestli nezaplatíš dost velké prašule.Záleží od servisu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ide cez VAG vypnut alarm? Jedneho dna (po servisnej kontrole) mi zacal fungovat, ale akoby bol viac ako citlivy, obcas po zamknutí auta sa rozhuci. Tak isto pri zamknutí auta mi par krat bliknu vystrazne, podla manualu z alarmu, by to mali byt signaly, ze je niekde porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No me prestali blikat blinkry, kdyz se nezamkli jedny dvere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ide cez VAG vypnut alarm? Jedneho dna (po servisnej kontrole) mi zacal fungovat, ale akoby bol viac ako citlivy, obcas po zamknutí auta sa rozhuci. Tak isto pri zamknutí auta mi par krat bliknu vystrazne, podla manualu z alarmu, by to mali byt signaly, ze je niekde porucha. Ano jde vypnout alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No me prestali blikat blinkry, kdyz se nezamkli jedny dvere.... Je to jak píše Jiřík, bliknutí znamená potvrzení, že je auto v pořádku zamčené. Pokud to neblikne, možná není v pořádku nějaký zámek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.