Publikováno Leden 26, 200916 r Chtěl bych se zeptat, táta ma Sup1 plná nálož 2,5TDI r.v.2003. A chtěl by aby když zamyká a odemyká auto DO aby mu blikly blinkry. Jde to nějak dodělat nebo dokodovat ci aktivovat? Ja to u OII mám:-) Diky za rady
Leden 27, 200916 r Nevite nekdo jestli to dokazou v origo servisu? zvládnou ale nevím jestli nezaplatíš dost velké prašule.Záleží od servisu no
Leden 27, 200916 r Ide cez VAG vypnut alarm? Jedneho dna (po servisnej kontrole) mi zacal fungovat, ale akoby bol viac ako citlivy, obcas po zamknutí auta sa rozhuci. Tak isto pri zamknutí auta mi par krat bliknu vystrazne, podla manualu z alarmu, by to mali byt signaly, ze je niekde porucha.
Leden 28, 200916 r Ide cez VAG vypnut alarm? Jedneho dna (po servisnej kontrole) mi zacal fungovat, ale akoby bol viac ako citlivy, obcas po zamknutí auta sa rozhuci. Tak isto pri zamknutí auta mi par krat bliknu vystrazne, podla manualu z alarmu, by to mali byt signaly, ze je niekde porucha. Ano jde vypnout alarm
Listopad 8, 200915 r No me prestali blikat blinkry, kdyz se nezamkli jedny dvere.... Je to jak píše Jiřík, bliknutí znamená potvrzení, že je auto v pořádku zamčené. Pokud to neblikne, možná není v pořádku nějaký zámek...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.