Leden 7, 201411 r No, co vím, tak v originál F1 krytech je mám pouze já Kabely vedou dva do levých dveří a dva do pravých, prostě se na vhodném místě naletuje "odbočka" třeba u A-sloupku. Jak se přidělává O2 vnitřní zrcátko do F1, když má dešták, tudíž jinou patici?
Leden 9, 201411 r Kluci, nějakej fígl jak, nebo čím sundat přední rámeček ze zrcátka ? Místo pro napojení kabelu od zpátečky někdo podrobněji zná ? Kde hledat ? Díky
Leden 9, 201411 r Ono se to zrcátko musí taknějak rozebírat celé. Sundat sklo, vyšroubovat dva spodní šoubky, tím se to celé trochu uvolní a pak to drží západkami za kostru zrcátka, na které je motor. Po té co sundáš sklo to už uvidíš. Připomíná to trochu ježka v kleci Normálně u BSG pozice XP1/2. Pin ve Fabii má stejnou funkci jako ten ve schématech u Superbu.
Leden 9, 201411 r No, co vím, tak v originál F1 krytech je mám pouze já Kabely vedou dva do levých dveří a dva do pravých, prostě se na vhodném místě naletuje "odbočka" třeba u A-sloupku. Jak se přidělává O2 vnitřní zrcátko do F1, když má dešták, tudíž jinou patici? Takže prostě z jednoho vývodu na kabel vyvedu na každou stranu kabel a z druhého taky na každou stranu?Takže budu mít 2 káble z jednoho jakoby.Je to tak?Je jedno jak je to s polarizací?
Leden 11, 201411 r no co jsem koukal tak je jeden vývod + a druhý - ale někdo tu psal, že na tom nezáleží. Pokud bys to chtěl dodržet musel bys mít schémata z O2. Přesně tak, mě až ke svorkovnicím v A-sloupku vedou dva kabely, u té svorkovnice jsem napájel kablík, který jde do svorkovnice a ten původní pokračuje na druhou stranu, do druhých dveří. Nehledej v tom žádnou vědu. Teoreticky jde mít zatmamovací pouze jedno. Tak to dokonce měly některé O2 po FL. Mimochodem, nevím kolik jsi už toho do auta namontoval, ale věci u střechy se nejlépe tahají za krytem A-sloupku u spolujezdce. Na řidičově straně snad ani nic z výroby není.
Leden 11, 201411 r Dobře.Takže prostě kabel na pozici 4 musím natáhnou do prava i do leva a kabel z pozice 5 také L a R.A mělo by to fungovat?Sry já jsem strašně zabržděnej poslední dobou
Leden 12, 201411 r jo přesně tak, jen je nemusíš rozdvojovat hned u zrcátka, ale stačí až tam, kde se to rozchází. Ušetříš tím možná i 3m kabelu.
Leden 12, 201411 r Oukej.Díky moc Počítám že do konce týdne si připravím kabeláž a jen čekám na podložky pro neorig. zrcátka abych předělal
Únor 11, 201411 r Něco jsem objevil i s čísly dílů je tam i spodní krytka mezi sklo a kabel. http://www.steinietrabi-skoda-fabia.de/galerie306834.html
Únor 11, 201411 r njn, jenže to číslo dílu na té černé krytce je číslo celého zrcátka, barevný index Y20 je ta světlá barva co je v F1 třeba na A sloupku, bohužel tento plastík se nedá objednat zvlášť, je součástí zrcátka. Taky tu mám jedno volné zrcátko bez tohoto plastu, musí se holt při zástavbě víc improvizovat.
Únor 12, 201411 r Aha, díky za osvětu Krytku z něčeho vyrobím nebo tam dám fólii a bude Barva tedy 9B9 místo Y20... Jinak ještě řeším samolepku z perforované folie za zrcátko, aby mi tam neprosvítalo slunce jako to maj např. OII
Únor 12, 201411 r no jo, jenže sharan, nebo alhambra měly ty zrcátka světlé, tmavé hledej v audi: 4B0857511C Ale tam bude problém v krytce, kderá bude dostatečně dlouhá... Hm, já mám tmavý pruh a slunce je OK, u RS ho taky máš, ne?
Únor 12, 201411 r Jsem byl dnes ve VW tak jsem objednal tu krytku tam,zitra jim dorazi tak uvidime. Objednal jsem cernou... A tonovany pruh mam ale stejne je to neprijemne kdyz je slunce nizko...
Únor 13, 201411 r pak poreferuj, já bral pro jistotu z alhambry/sharana, protože tam jsem věděl, že je dostatečně dlouhá, ale já mám zrcátko světlé. Nebo už mají i černé? Ostatní VW měly zrcátka z dešťovým senzorem a tam bylo jiné to kabelové vedení.
Únor 19, 201411 r Tak je to Sharan a barva 9B9 - černá Teď ještě dořešit krytku na sklo a hurá do toho
Březen 5, 201411 r Tak zase kousek pokrok... Nalepena folie za zrcátko, o víkendu jdu na kabeláž a zprovoznění.
Únor 2, 201510 r Páni prosím o radu. Na me o2 mam asi taky stmivaci zrcátko,má na sobě číslo i vypinac,ale nefunguje,protože není zapojene. Kryt má otvory pro kabel a v drzaku je vidět konektor. Chtěl bych ho tedy zapojit,předem ho zkusím mimo auto. Nejsem elektrikář,na jakém ponu je plus a kde minus,zapojim ho jen takhle bez zpátečky,v případě potřeby pro zrušení funkčnosti použiju vypinac co je zespodu na těle zrcadla. Diky.
Únor 2, 201510 r Tady je evidentně více zkušeností,neptám se jak to má Octavia,ptám se na zrcadlo a ty se tu resi různé.
Únor 2, 201510 r Tak napiš alespoň jakou tam máš svorkovnici/e (počet pinů), ať se máme od čeho odpíchnout
Únor 2, 201510 r Krásný, ještě by mě zajímala ta tvá folie. Kde se to dá sehnat? Mám stmívací s deštákem a to je taky něco.
Červenec 10, 20178 r Zdravím páni, môžte mi prosím poradiť, ako rozoberiem zrkadlo- predný rámik zrkadla od zadného krytu zrkadla? Len vylúpnuť? A čím? aby som náhodou nezlomil sklo zrkadla. Zrkadlo mám z AUDI A3 a chcem predný rámik zrkadla nastriekať na bledo šedo.. Dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.