Hrábě Fernétti Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To už je ale zanedbatelný kousíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Koukám, že se to začíná scházet.... Já tam budu taky, dostal jsem totiž tu čest a budu zajišťovat kulturní večerní program (ten břišní tanec to není ;-) Sice je ještě čas, ale kdybyste už teď měli nějaké splnitelné hudební přání, tak ho sem můžete napsat, ať se na to můžu duševně připravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nebo pro ty, kterým se nechce stavět stan je možnost vzít si karimatku a spacák a přespat v přilehlém Kulturáčku. Nezapomeňte to ale ohlásit předem, aby na Vás zbylo místo!!! Stačí jen říct do jaké doby Vám ho máme rezerovavat, ostatní už je na Vás. OK, rezervuji si tedy jedno místo na karimatce v Kulturáčku a kdyby bylo nejhůř vyspím se v autě jako na Vyskři v srpnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Garett & Hrabě: ale ne že se budete courat musíte stihnout spanilku Paolo: dovedl bych si představit, že by to tu mohlo být i živější... no, snad se ještě někdo rozhoupe... máme dobrýho DJ, tak to taky může pár lidí přitáhnout lukyssek: místo blokováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Vždyť je to víc než za měsíc, bych byl v klidu.... Právě proto, že bych mohl pár lidí z okolí přitáhnout, jsem se v mailu ptal na ty plakáty :-) V současný době se toho tady moc neděje, takže by určitě někdo dorazil, ale musí se to dát do výlepu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já vím, touhle dobou by už plakáty měli být ve výrobě... A po 12.dubnu by už měli i viset... Jinak mi ten měsíc přijde jako hrozně krátká doba, pracujeme na tom už od ledna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nojo, tak to pak chápu.... Jinak plakáty bych do výlepu dal 7-10 dní před akcí, dřív to nemá cenu. Lidi si to přečtou, a pak už tomu nevěnují pozornost, tak dlouhá doba jsou vyhozené peníze a očekávaný účel to nesplní. Nejlepší je cca týden před akcí, plakát je nový, okraje nejsou přelepené jinými, novějšími.... :-) Na vesnicích to samé, tam to konkurence spolehnivě do týdne přelepí. Na vesnici je nejlepší plakáty lepit třeba v neděli večer nebo pondělí před akcí (vyzkoušeno ;-) Zvlášť na vesnicích je to fakt někdy prdel, člověk rozhází krásný svítivý A2 a druhý den jsou přelepené nějakou blbostí (typicky výkup slepic nebo jablek :-) ve velikosti A3, přesně uprostřed té A2, takže tam mají krásný barevný rámeček... Že je vedle místa dost a ten velký barevný plakát nebyl zadarmo, to nikoho nenapadne.... Usekat ruce... To jen pár postřehů z propagace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to díky, tohle by mě přiznám se nenapadlo. Dobrej nápad, dáme na radu zkušenějšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já bych je hlavně lepil obráceně,... tou duležitou a pěknoou stranou do zadu, aby se neokoukaly, když to stojí takovejch peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jj ACD presne naopak..ved už ked to stoji tolko poenazi.. hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nebo bychom se u těch plakátů mohli střídat a vybírat ˇočumovný" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 chlapi já jedu ať vás taky poznám a jedu za roomsterclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 chlapi já jedu ať vás taky poznám a jedu za roomsterclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No perfekt, tak to tam RoomsterClub bude mít pěknou rotu Budeme se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Kurňa klucí a cholky, jen nevím jestli tento "prodlouženej weekend" nepojedeme s Romulátkem na výlet na Šumavu,¨bo už jsme zaplatili zálohu to all: to se teda vyvrbuje coo? to EDT: letos vynecháme, bo koukám že někdo zrušil fotbalový turnaj a tak sraz bez pohybu.. to pro nás s Vorlem, jako skalní sportovce, není. Ačkoli příslib šéfredaktora Tuning časáku a břišní tanečnice Simony (Katka by byla lepšííí) je silný stimul.. to Marek: woe ses nechal vyholit a vykastrovat jo? Editováno: 7. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Fotbal sice nebude,protože na hřišti budou stát auta,ale možná do té doby vymyslíme ještě nějakej jinej pohyb Budu vědět o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Hmmmm, ze bych se na Vas zastavil podivat, abyste taky videli poradne auto :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 MichalF: tak teď už nemůžeš couvnout, všichni jsou natěšený co přivezeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak já po dlouhý a únavný práci přivezu na srázek vypustit hromadu sazí P.S mužu jet v koloně jako první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ACD: Domluveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 P.S mužu jet v koloně jako první? Jistěé !!! - ale zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Hrábě: to sem rád, že se hlásíš sám a dobrovolně, jedeš hned za mnou P.S. vem si nějakej sáček, budu ti házet briketky Editováno: 8. Duben 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 něco málo sem slyšel...briketáku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jistěé !!! - ale zezadu Hrábě děláš něco jinýho než, že objíždíš srazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Přesně měsíc do srazu... Tak mě napadlo, že tam můžu oslavit první rok práce na UA, poprvé jsem odjel 7.května Přivezu pár gramů vodečky a budu doufat, že se někdo přidáte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.