gelger Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak my taky přijedeme s kosťou a privezem kamoše s rs oktavkou.Už ať je sezona to počasý je na bednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) čím víc lidí tím líp... a to počasí je fakt na dvě věci...já jako zarytej motorkář už se mi plašej ruce ...a taky to svinstvo na silnicich chudák fabinka... Editováno: 17. Únor 2009, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 čím víc lidí tím líp... a to počasí je fakt na dvě věci...já jako zarytej motorkář už se mi plašej ruce ...a taky to svinstvo na silnicich chudák fabinka... Neboj fáby to přežije když to musejí přežít i ostatní, hlavně aby bylo počasíčko na srázek už ho máš objednaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jestli zase půjdete do Bajo Grillu tak bacha, ty nevinný holčičky mně tam zase okradly!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 bumbrlik a Lucky-WRC: dávejte si bacha na ty citace,aby nám kvůli vám admini nesmazali téma vorlajz: oběd jsem zatím žádnej neplánoval, říkáš Bajo ne? kdy jsi tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 téma nesmažou, ale kluci dostanou napomenutí a to za to nestojí.. vorlajz: sem ti doporučoval spíš Plaudit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 už si na to davam bacha nebojte...stačilo mi varovani od dakieho...a počasí nezařizuju ja ale co vim tak mára,nechtěl bych to s tim nahoře domlouvat radši bych zkusil soudry z KSČM oni měli kdysi dávno heslo vetru dešti poručíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 mole... byl jsem na prodloužený víkend v Turnově! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Počasí už je ošéfovaný trochu sem toho nahoře podmáznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ach jo to bude chcavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 I kdyby byl chcavec, sraz může proběhnout. Nebo aspoň párty,protože přímo vedle plochy je kulturáček,kterej máme pro tyhle účely taky pronajatej. Vorlajz: na víkend v Turnově v tuhle dobu? vždyť je to tam mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Žádnej chcanec se konat nebude. Je to podmáznutý tak bude chumelit Jen ať to vyjde venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Pršet nesmí ani náhodou - bych se z kluků asi zbláznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hrábě: Klid však oni si nějakou zábavu najdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak přesně z toho mám strach !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Žádnej chcanec se konat nebude. Je to podmáznutý tak bude chumelit Jen ať to vyjde venku. No boha jeho, jestli si objednal chumeldu, tak jsme v pr..... se na těch mejch 17" nehnu z místa. . Hele jen moc nestraš, počasí musí být jak vymalovaný, a to taky bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak se mnou přijede ještě jeden kámoš a pokud nebude v práci tak ještě jeden kamarád - goldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Forčo: neboj bude jak vymalovaný od Lady. Rozhodně nebude tenhle bílej hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No jasňačka, přivítáme všechny! Takže naložte plný auta, místa máme dost! Btw.: aktualizovali jsme ceny za vstup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 pokud by vše vyšlo a nešel jsem do práce v sobotu, tak bych se přijel taky podívat, pokud mě vezmete do společnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: To je snad jasný čím víc nás bude tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: To je snad jasný čím víc nás bude tím lípmám to pár kiláků, v tom areálu a kulturáčku sem se toho taky dost nachlastal, ale asi tam nikoho nebudu znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ja tam polovinu lidí taky neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 mám to pár kiláků, v tom areálu a kulturáčku sem se toho taky dost nachlastal, ale asi tam nikoho nebudu znát neznáš? tak poznáš....fakt v klídku, taky tam půlku lidí znát nebudu, ale to vůbec nevadí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já tam nebudu znát nikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.