maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mirku,mas recht.My ted vybereme ten dest a na tom hlavnim bude hyc jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to máte z toho že to furt mejete, u nás je taková fronta na myčce že jsem se na to vyprdl a dobře udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 a ja to tak včera pucoval : ,ale nepřekvapuje mě to,tak to mam pokažde .u baraku mi to ale stoji čistě tak to udělame umě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 zdeno77: ty jsi tak pucoval az jsi sedrel lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) odbarvuju ji na bilo Editováno: 8. Únor 2009, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to máte z toho že to furt mejete, u nás je taková fronta na myčce že jsem se na to vyprdl a dobře udělal Ja bych ve fronte urco necekal bych se na to velebnosti take vyprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jste měkoty, za komančů byly fronty na všechno. Jsem odchván a zvyklý na to , postojím a ono se ukáže, kdoje připraven není překvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ja nerikam ze jsem meky a nevydrzim...klido jo,ale proc kdyz muzu u baraku a zadaco .Jen mne to lesteni vubec neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Koukam ze na Kackach bude full kotel co??? ja myslel ze jdete na pokec a ted tady koukam na peknej sraz lestenkaru.. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 prd velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Tak já bohužel nedorazím a tak jsem se těšil, že budu mít nejšpinavější plavidlo ŠKODA Doufám, že budou nějaké forečky Editováno: 8. Únor 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Fajn pokec, ale na kafe zajdeme příště jinam !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 nebo termosky sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 fotil to někdo? jestli jo tak semm hodte sem fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
to0001 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Dobře,že dostal alespoń pepino tu dršťkovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Fajn pokec, ale na kafe zajdeme příště jinam !! RADIM TY SI DOSTAL Z TÉ VKÁVY SRAČKU, ŽE SI TAK RYCHLE ZMIZEL :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 RADIM TY SI DOSTAL Z TÉ VKÁVY SRAČKU, ŽE SI TAK RYCHLE ZMIZEL Zatím ne, ale práce volá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ale byla kruci zima,co kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kua u nas to sere to bude cesta sama kaluž za hodku uz jedu ted sem dojel dom ty vole to byla cesta o drzku samaa snehova kalamita a auto je zas jak cune aspon mam nejakee fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 majinek- to ti nezavidim vubec... hlavne ze jsi v poho doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no zima byla jak prasa ja sem mnel prsty na nohach zmrzle ... ja sem neco fotil tak sem nahadzu fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Foto zraz Editováno: 8. Únor 2009, autor: majinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jedna špajz foto klíčenkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no zima byla jak prasa ja sem mnel prsty na nohach zmrzle ... ja sem neco fotil tak sem nahadzu fotky tos nebyl myslim sam....ja mel nohy take pkene zmrzle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 hehe tož to s tím srazem na mošnově počkáme, todle počasí mě sere, včera leháro pod autem ve 14 stupních a dneska taká kosa, kdo vydržel až do konce tak krásně chumelilo, jak jsem dojel z Havru do OV tak jsem musel zastavit, protože jsem myslel že mě nesvítí světla, a ono né, ono jen 2cm sněhu na celém čumáku včetně světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.