Balrog Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Mám problém občas se mi stane že když jedu do zatáčky prudce a šlápnu na brzdu tak nejde sešlápnout pedál až na podlahu.Stalo se mi to i v zimě když padal sníh s deštěm,myslel jsem,že se mi nabalily ty sra... na brzdy,ale to jsem vyloučil a nemůže to být něco s ABS?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Neviem ci ta spravne chapem, ale to ,ze ti nejde stlacit pedal az na podlahu je vlastne OK. Brzdovy pedal na podlahe budes mat len raz- potom nasleduje havaria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no normálně jde stlačit až na zem při brzdění jen někdy je situace když brzdím tak jako by něco vadilo sešlápnutí brzdy až na podlahu,jde to zhruba do půlky a pak je divné cukání do pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Cukaní? Není to abs? Jinač je tam brzdovy asistent. Když zmačkneš rychle pedál, zabírá vyš, brzdíš pomalu, jde níž. Aspoň si myslím, že je to tak, dělá mi to tak u Fabky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Taky jsem myslel,že to je ABS.To cukání je ale divné,je to jako by mi něco vadilo mezy kolem a brzdami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A nemaš koply kotouč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak to nevím?to se kouknu,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudolfv Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak to nevím?to se kouknu,díky. Já to také řešil. V srvisu mi řekli, že mám zvlněný kotouče na předku. Je to na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pokud to dela na snehu a desti je to normalni ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 cukání do pedálu brzdy při zvlněných kotoučích neprovází ten charakteristický zvuk fungujícího ABS, zvlněné kotouče hází do pedálu a volantu takové "vlny" a taky si myslím že při brždění není možné aby byl pedál až na podlaze pokud ano, tak se jedná o závadu brzdového systému ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzzaaa Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no normálně jde stlačit až na zem při brzdění jen někdy je situace když brzdím tak jako by něco vadilo sešlápnutí brzdy až na podlahu,jde to zhruba do půlky a pak je divné cukání do pedálu. Přesně vím, co myslíš. takové rychlé jemné cvakaní... Taky mi to někdy dělá, ale nevím, co to je. PS: Koutouče i desky měním co 4-5000 km. Fakt tak málo. 1.9 tdi a ani v servise neví proč jdou tak rychle do kytek... Ale reklamujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Ahoj, mám Octavii 2001 a dal jsem tam nové přední brzdové destičky.. Ale začlo mi to cukat s volantem, když malinko brzdím. A když na to šlápnu pořádně, tak to necuká.. Je to záhada. Nemám to nějak promazat? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Mělo by to být v pořádku. S hledáním problému počkej alespoň 500km, než se desky pořádně zajedou. Je totiž normální, že po výměně to kope do pedálu. Hlavně je musíš správně zajet - takže žádné prudké bržední, ať je nespálíš. Dobré je třeba se rozjet na 70km/h a pomalu přibržďovat až do zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Já se omlouvám, zapomněl jsem napsat, že mi to klepe s volantem. Ale asi počkam 500km a pak se případně ozvu. Snad to bude tím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Ano! Pokud jemně přibrzdíš, začne Ti to házet s volantem... Tak to dělá, když ty desky nejsou obroušeny podle kotoučů. Ani brzdný účinek by neměl být nějaký extra dobrý - to se správí taky až časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Tak jsem najel 2,5tis Km. Furt to klepe. Tak jsem přehodil destičky z leva do prava a obráceně a dělá to méně. Ale je to furt na prd a ještě k tomu mi při určité rychlosti vlní pedál. Asi budu mít zvlněný kotouč. Jak to poznám? To musím sundat kola, nastartovat a roztočit kotouče? Nebo je na to nějakej speciální metr? Díky za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Na zvlněný kotouč zkus přiložit pravítko a uvidíš to , zní to směšně, ale tohle mi jednou poradil známej, sice jsem se k tomu ještě nedostal, ale prý se to tak dá poznat Editováno: 18. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Tak to mě mohlo napadnout Zkusím a dám vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Nejsi jedinej koho to nenapadlo zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Mělo by to být v pořádku. S hledáním problému počkej alespoň 500km, než se desky pořádně zajedou. Je totiž normální, že po výměně to kope do pedálu. Hlavně je musíš správně zajet - takže žádné prudké bržední, ať je nespálíš. Dobré je třeba se rozjet na 70km/h a pomalu přibržďovat až do zastavení. Tak tohle jsem ještě neslyšel. Když vyměním desky, předpokládám, že budou brzdit okamžitě na 100% a ne že budu jezdit 500km s nejistotou jestli mi to zabrzdí. Pakliže to nejsou nějaký šitový desky. Buď jsou blbě nandaný desky nebo zvlněný kotouče nebo vyběhaný vedení brzdiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Tak jsem běhal s pravítkem jak magor a hledal jsem každý milimetr. Nepřipadali mi nějak křivý. A tak jsem je přehodil zleva doprava a asi tak 30km to bylo luxusní a pak se to vykurvilo ještě víc. O víkendu je zbrousím na soustruhu. Jinak čepy a tlumiče jsou dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup2.5 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 hlavne nez to zacnes brousit na soustruhu tak si pohlidej jakou maji tloustku protoze pokud uz jsou hodne sjety tak ti pak hrozi prasknuti kotouce pri brzdeni a to je potom nemile vsichni vyrobci uvadeji minialni tlousku kotouce ktera muze byt a pak uz se musi vymenit jinak kotouce na ochcafku jsou tisicikorunova polozka tak bych tam asi moc neresil jestli brousit a radsi bych koupil nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Tak jsem si nechal ty kotouče zbrousit a byla tam ještě rezerva. Snad mi to nějakou chvilku vydrží.. Je to úplně jiná jízda. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Takže to zbroušení destiček vyřešilo? Taky bych to potřeboval, v servisu jsi to dělal? Kolik za to chtěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Broušení kotoučů jsem dělal u známého v Jilemnici za 300. Měl to za 1,5 hod hotový. Editováno: 9. Květen 2011, autor: pajik88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.