Přejít na obsah

Kontrolka oleje - palubní deska s "velkým" displejem

Marek1.9TDI

Doporučené příspěvky

Mám Š-Octavia 1.9TDI, r.v. 2003. Palubní desku v provedení s "velkým displejem". Přečetl jsem si pozorně návod a vím, jak se má kontrolka chovat a kdy. V návodu je zobrazena palubní deska s "malým" displejem, na kterém jsou v horní polovině unístěny kontrolky včetně olejové. Já mám tzv. "velký" dispel, na kterém žádné kontrolky nejsou. Jsou v otáčkoměru a v tachometru.

V návodu (str 74) je zobrazena i tato varianta palubní desky s rozsvícenými všemi kontrolkami. Ale nikde není kontrolka oleje! Na uvedeném orázku palubky je zobrazeno varování nízkého stavu oleje jako text a obrázek na displeji, ale žádná kontrolka oleje vidět není!

V textu ale není vysloveně uvedeno, že tento typ palubní desky kontolku oleje nemá. Naopak text, kde se mluví o činnosti této kontrolky je pro oba obrázky palubních desek shodný.

Mně žádná kotrolka oleje nesvítí ani při vypnutém motoru a po zapnutí zapalováni. Prostě nic. MÁ TOHLE AUTO KONTROLKU OLEJE? Nechce se mi věřit, že by ji nemělo. Nemáte někdo stejnou palubku a nemůžete mi říct, jak to s tou kontrolkou je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...