Marek1.9TDI Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mám Š-Octavia 1.9TDI, r.v. 2003. Palubní desku v provedení s "velkým displejem". Přečetl jsem si pozorně návod a vím, jak se má kontrolka chovat a kdy. V návodu je zobrazena palubní deska s "malým" displejem, na kterém jsou v horní polovině unístěny kontrolky včetně olejové. Já mám tzv. "velký" dispel, na kterém žádné kontrolky nejsou. Jsou v otáčkoměru a v tachometru. V návodu (str 74) je zobrazena i tato varianta palubní desky s rozsvícenými všemi kontrolkami. Ale nikde není kontrolka oleje! Na uvedeném orázku palubky je zobrazeno varování nízkého stavu oleje jako text a obrázek na displeji, ale žádná kontrolka oleje vidět není! V textu ale není vysloveně uvedeno, že tento typ palubní desky kontolku oleje nemá. Naopak text, kde se mluví o činnosti této kontrolky je pro oba obrázky palubních desek shodný. Mně žádná kotrolka oleje nesvítí ani při vypnutém motoru a po zapnutí zapalováni. Prostě nic. MÁ TOHLE AUTO KONTROLKU OLEJE? Nechce se mi věřit, že by ji nemělo. Nemáte někdo stejnou palubku a nemůžete mi říct, jak to s tou kontrolkou je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pokud budes mit problem s olejem, tak se ti to zobrazi prave na tom velkym displeji, stejne se ti tam zobrazuje treba nedostatek paliva nebo nizka hladina kapaliny ostrikovacu. Takze kontrolku jako takovou tam nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.