Publikováno Únor 14, 200916 r Potřebuji vypnout kontrolu prasknutí žárovky na Fabii 1.4 16V AUA rok 2001 Elegance Kabel mam tenhle + asi cca 1,5m dlouhej kabel kterým to dostanu z COM na USB a mám dojem že tady bude zakopaný pes. Problém: připojím kabel, otočím klíčkem, chci načíst přístrojovou desku a vyhodí hlášku "nelze zesynchronyzovat baudrate". trošku jsem zde hledám a našel že mám nastavit start baud na 9600, nastaveno a pořád stejný výsledek. Nejlepší je že kabel mi funguje na tátově octě, na fabii načtu motor i stahování oken, načtu chyby na obou autech, ale tu přístrojovku prostě ne, nevíte někdo čím by to mohlo být ? potřeboval bych tu kontrolu vypnout abych mohl dát do zadních světel led-diody.
Únor 14, 200916 r Potřebuji vypnout kontrolu prasknutí žárovky na Fabii 1.4 16V AUA rok 2001 EleganceKabel mam tenhle + asi cca 1,5m dlouhej kabel kterým to dostanu z COM na USB a mám dojem že tady bude zakopaný pes. Problém: připojím kabel, otočím klíčkem, chci načíst přístrojovou desku a vyhodí hlášku "nelze zesynchronyzovat baudrate". trošku jsem zde hledám a našel že mám nastavit start baud na 9600, nastaveno a pořád stejný výsledek. Nejlepší je že kabel mi funguje na tátově octě, na fabii načtu motor i stahování oken, načtu chyby na obou autech, ale tu přístrojovku prostě ne, nevíte někdo čím by to mohlo být ? potřeboval bych tu kontrolu vypnout abych mohl dát do zadních světel led-diody. Tento problém máš díky tomu převodníku.
Únor 14, 200916 r Autor tak tohle jsem sice nechtěl vědět, ale co se dá dělat mohlo by to fungovat s tímhle kabelem
Únor 14, 200916 r Tu najdes aj lacnejsie kable ktore idu aj na Fabiu,Octaviu, Pozri BAZAR JUKE BOX,SEJVI,
Únor 14, 200916 r Autor jj to jsem si všiml že se tady dají sehnat a myslím, že jsem zde viděl stejnej co je v tom odkazu, jen jestli to bude fungovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.