Publikováno Únor 15, 200916 r Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin
Únor 15, 200916 r Autor Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin Tak vidím... nikdo...
Únor 15, 200916 r Predpokladam, ze nemas zaujem o polemiku ale skor o konkretne skusenosti. Musis pockat na ludi co maju rovnaky tip auta a pouzivaju Webasto. Ved temy o vhodnych bateriach uz tu su- ale v teoretickej rovine. Zelam vela trpezlivosti pri cakani na reakcie. Osobne odporucam EXIDE alebo VARTA. Kapacita min 65- 70 Ah. Myslim , ze dvojliter ma original 65Ah.
Únor 15, 200916 r řekl bych 74 ale ještě pohledej,někdo tu psal že to pořizoval do svý káry tak třeba helfne
Únor 16, 200916 r ja bydlim v Brne a tady je tady ted taky tuha zima. Pouzivam taky Webasto a kdyz jsem mel baterku od Proforce, vydrzela cca 3 mesice. Pak uz jsem zacal mit problemy se startovanim po 30 minutach zaplyho nezavislyho topeni. Koupil jsem Vartu, uplne tu obyc 70Ah a uz jsem mel topeni zapnuty 2 hodiny a stale jsem nastartoval Jinak mam benzin 1.8T Upraveno Únor 16, 200916 r od dolezelk
Únor 16, 200916 r Zdarec, nezávislý topení sice v atě nemám, ale doporučil bych baterku Varta Silver- je sice o něco dražší než klasický baterky, já ji mám v autě už 9. rok a i v největších mrazech točí jak zamlada!
Únor 20, 200916 r Tak mi taky baterie odchází do věčných lovišť, nabíjím ji v garáži co tři dny. Uvažoval jsem o vartě black 70 se st.proudem 640 nebo blue 74 a proud 680. Je mezi nima 400 kč rozdíl, myslíte, že ta black by stačila nebo raději připlatit. Mám 1,9 66 a parkuji v garáži. Díky za radu.
Únor 21, 200916 r No ta je trochu dražší a samo i lepší. V obchodě mi nabízeli ještě nějakou STARTER plus, zná ji někdo, já to slyšel poprvé.
Únor 22, 200916 r vcera mi nesel nastartovat motor, kontrolky sviti a pri nastartovani bylo jen cvak, ci ani ten cvak nebyl, stropni svetlo svitilo jak umiracek. dnes jsem ani central neotevrel na dalku, takze jsem vymontil baterku a dal nabijet, ale navrchu baterky jsem odsruboval zatku a na zatce byl jako by merak a dole kulicka zelene - co to je? k cemu to je? to jsem jeste na baterce nikdy nevidel a myslel jsem, ze mam bezudrzbovou, tak me to trochu zarazi. vi nekdo? baterka varta a prijde me,ze baterka je originalni od vyroby, jelikoz auto ma 6 roku a je na ni skodovacke oznaceni 1J0.......
Únor 22, 200916 r Říká se tomu "magické oko" měří to výšku hladiny elektrolytu v baterce. Pokud je hladina dostatečně vysoká, kulička je vidět a " svítí " zeleně, když je hladina nízká, tak není skoro vidět a to je důvod k dolití destilky a případně k dobití baterie. Upraveno Únor 23, 200916 r od Mi-rek1,8T
Únor 22, 200916 r Nesuvisi to "magicke oko" skor so stavom nabitia(momentalnej kapacity), ako so stavom hladiny?
Únor 22, 200916 r Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin Za mě Varta! Když ji budeš kupovat, vhodnou kapacitu budeš mít danou od výrobce v katalogu.
Únor 22, 200916 r aha,a tam je nekde stupnice? protze ta zelene kulicka je dole, v takovem hranatem 1cm jezdci. taky jsem si vseiml, ze aniz bych musel odsroubovat zatku, tak uprostred je ta cast pruhledna..ze bych tam mel videt tu kulicku?
Únor 22, 200916 r Mam Bosch S3 70Ah a taky v poho, loni v prosinci jsem ji do auta namontil. A co se týče jsem taky od Rožnova a na první ťuk startuje nádherně. Nehledě na to že do práce to mám cca. 8 km, takže časté startování za studena.
Únor 22, 200916 r Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit?
Únor 22, 200916 r Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit? To samý - Varta nebo Bosch, podle katalogu Ti prodejce přiřadí kapacitu. Osobně mám Silver Vartu a super!!! Předtím jsem měl Delphi a to je dobrej vergl. Vydržela 2 roky, origo předtím 5let!
Leden 18, 201114 r Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit? Doporučil bych VARTA SILVER a zde přidávám web kde se podle vozu dohledá baterie. http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=256&L=3&h=1&presetApplication=&presetManufacturer=&presetModelline=&application=PKW&manufacturer=&modelline=〈=cz&range=
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.