Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin

• Autor
Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin

Tak vidím... nikdo...

Predpokladam, ze nemas zaujem o polemiku ale skor o konkretne skusenosti. Musis pockat na ludi co maju rovnaky tip auta a pouzivaju Webasto. Ved temy o vhodnych bateriach uz tu su- ale v teoretickej rovine. Zelam vela trpezlivosti pri cakani na reakcie.

Osobne odporucam EXIDE alebo VARTA. Kapacita min 65- 70 Ah. Myslim , ze dvojliter ma original 65Ah.

řekl bych 74 ale ještě pohledej,někdo tu psal že to pořizoval do svý káry tak třeba helfne

ja bydlim v Brne a tady je tady ted taky tuha zima. Pouzivam taky Webasto a kdyz jsem mel baterku od Proforce, vydrzela cca 3 mesice. Pak uz jsem zacal mit problemy se startovanim po 30 minutach zaplyho nezavislyho topeni. Koupil jsem Vartu, uplne tu obyc 70Ah a uz jsem mel topeni zapnuty 2 hodiny a stale jsem nastartoval :)

Jinak mam benzin 1.8T

Upraveno od dolezelk

Zdarec,

nezávislý topení sice v atě nemám, ale doporučil bych baterku Varta Silver- je sice o něco dražší než klasický baterky, já ji mám v autě už 9. rok a i v největších mrazech točí jak zamlada!

Tak mi taky baterie odchází do věčných lovišť, nabíjím ji v garáži co tři dny. Uvažoval jsem o vartě black 70 se st.proudem 640 nebo blue 74 a proud 680. Je mezi nima 400 kč rozdíl, myslíte, že ta black by stačila nebo raději připlatit. Mám 1,9 66 a parkuji v garáži. Díky za radu.

ja mam vartu silver 85Ah 800 startovaci a je to mazec stala me 3100,. takze parada

No ta je trochu dražší a samo i lepší. V obchodě mi nabízeli ještě nějakou STARTER plus, zná ji někdo, já to slyšel poprvé.

vcera mi nesel nastartovat motor, kontrolky sviti a pri nastartovani bylo jen cvak, ci ani ten cvak nebyl, stropni svetlo svitilo jak umiracek. dnes jsem ani central neotevrel na dalku, takze jsem vymontil baterku a dal nabijet, ale navrchu baterky jsem odsruboval zatku a na zatce byl jako by merak a dole kulicka zelene - co to je? k cemu to je? to jsem jeste na baterce nikdy nevidel a myslel jsem, ze mam bezudrzbovou, tak me to trochu zarazi. vi nekdo? baterka varta a prijde me,ze baterka je originalni od vyroby, jelikoz auto ma 6 roku a je na ni skodovacke oznaceni 1J0.......

Říká se tomu "magické oko" měří to výšku hladiny elektrolytu v baterce. Pokud je hladina dostatečně vysoká, kulička je vidět a " svítí " zeleně, když je hladina nízká, tak není skoro vidět a to je důvod k dolití destilky a případně k dobití baterie.

post-1503-1235401334_thumb.png

Upraveno od Mi-rek1,8T

Nesuvisi to "magicke oko" skor so stavom nabitia(momentalnej kapacity), ako so stavom hladiny?

Za mě Varta! Když ji budeš kupovat, vhodnou kapacitu budeš mít danou od výrobce v katalogu. ;)

aha,a tam je nekde stupnice? protze ta zelene kulicka je dole, v takovem hranatem 1cm jezdci. taky jsem si vseiml, ze aniz bych musel odsroubovat zatku, tak uprostred je ta cast pruhledna..ze bych tam mel videt tu kulicku? ;)

Mam Bosch S3 70Ah a taky v poho, loni v prosinci jsem ji do auta namontil. A co se týče jsem taky od Rožnova a na první ťuk startuje nádherně. Nehledě na to že do práce to mám cca. 8 km, takže časté startování za studena.

Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? :help: čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit?

Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? :help: čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit?

To samý - Varta nebo Bosch, podle katalogu Ti prodejce přiřadí kapacitu. Osobně mám Silver Vartu a super!!! Předtím jsem měl Delphi a to je dobrej vergl. Vydržela 2 roky, origo předtím 5let!

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.