Freddy Vloženo 15. Únor 2009 Vloženo 15. Únor 2009 Cauky skodovaci Muzete mi rict nejake nazory na toto autoradio.Chtel bych si ho koupit ale nevim o nem vubec nic.Budu vdecny za kazdou informaci. www.panasonic-eshop.cz/panasonic-cq-vx100n/ Citovat
fancarhifi Vloženo 15. Únor 2009 Vloženo 15. Únor 2009 ..proč ne...ale má jen základní výbavu.Toto toho má trošku víc... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...5/383-Beat-725/ ...ale proč nejít do 2DIN http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...media-AMV358DD/ http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...media-AMV388DD/ ...tady je možnost využívat kapacity SD karty a USB takže co do množství hudby není problém... Citovat
Freddy Vloženo 15. Únor 2009 Autor Vloženo 15. Únor 2009 (editace) ja ale toto radio Panasonic CQ-VX100N muzu mit za 7000 kc kamarad rozboril auto tak ted to nema v cem mit tak to prodava Editováno: 15. Únor 2009, autor: Freddy Citovat
octaviaman Vloženo 15. Únor 2009 Vloženo 15. Únor 2009 to porovnej s tím beatem,nebo jvc nebo rockdale a bude ti jasné že se vyplatí si připlatit,nehaním panˇáka ale proč mít za hodně peněz málo muziky? Citovat
xkali Vloženo 17. Únor 2009 Vloženo 17. Únor 2009 to porovnej s tím beatem,nebo jvc nebo rockdale a bude ti jasné že se vyplatí si připlatit,nehaním panˇáka ale proč mít za hodně peněz málo muziky? Zdravím, po tomhle Panasonicu taky pokukuju, obecně proto, že v současné době mám SONY (CD+MP3) - tuner s RDS a pokud přejedu republiku a mám naladěno např. CR1 tak nepoznám přeladění (až na místa, kde není signál). V druhém autě je nějaká NONAME jebka - též s RDS, ale pokud ztrácí jeden signál tak začíná hledat další - tj. nepříjemné výpadky radia, proto se rozhoduji pro značku, která je trochu známější a toto má vyřešené, protože představa, že koupím za 10 tkč radio s DVD a při popojíždění v kraji mi to při každém poklesu signálu začne přerušovat mě dost děsí, ale jinak se těmto neznámým radiím nevyhýbám, ale toto je moje zkušenost s NONAME radii. Jinak 2DIN radio je pecka, ale chce to mít garáž. Citovat
Freddy Vloženo 17. Únor 2009 Autor Vloženo 17. Únor 2009 ted jsem te primo nepochopil myslis ze to radio je dobre nebo stoji za hov.... Citovat
octaviaman Vloženo 19. Únor 2009 Vloženo 19. Únor 2009 1 věc je mít za 7 tis. v rádiu jen holý základ a to ještě slabej,2 věc je mít za 13 tis. rádio co umí něco navíc,co bys mohl později u panáka postrádat,proto nechci říct tohle ne a tohle jo,jen prostě porovnej co jaký rádio umí dám příklad:chtěl jsem auto,chtěl jsem octu,chtěl kombajna a motor 81 kW tdi,jakou barvu a výbavu jsem si nedával jako závazek,nebo předsevzetí,koupil jsem s výbavou,slušnou,klima,okna a zrc. v elektrice,výhřev sedaček, pár drobností co třeba jiné nemají,nebyl jsem tím zrovna nějak extra nadšen,nijak se tím nechlubil,není to jediné auto na světe co tohle má,sednul jsem do bráchovo fabule a ouha,místo elektriky na okna jen švihadla,zrcátka manuál,bez klimy,v zimě si pr**l neohřeju,zamknout musím klíčkem,koní málo je to 1,4 44kW takže požitek z jízdy 0,fakt z5 si zvyknout nejde a to druhej brácha má feldu a to je taky ouvej ouvej no a takhle je to i s tím rádiem,ted vidíš jen tu cenu a to že to nic neumí tě nezajímá,za měsíc přijde kámoš že má nový radio,umí usb,sd,blue...,navi,tv atd. a tobě se to zalíbí a bude tě s***t že sis raději nepřiplatil a koupil socku. takže porovnej,popřemýšlej a kup,jen podotýkám že Beat není no name stejně jako Rockdale ne a máš na to 2 roky záruku a můžeš to i splácet Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.