Anthony Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Poraďte prosím, jak poznám, že správně funguje kontrola zapnutí bezp. pásu u řidiče? Co přesně má dělat? Přijde mi, že kontrolka na přístrojovce zhasne po pár vteřinách ať se poutám nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 To je tak správně na tvé O1 MR 2004. Ještě pokud máš nakodovanou a funkční kontrolu v přístrojovce tak se po dobu blikání kontrolky ozývá gong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Pak tedy nechápu, k čemu to slouží. To jako jen rozsvítí kontrolku a pípne, abych se nezapomněl zapnout. Já myslel, že když k zámku pásu vedou dráty, tak to fakt konktroluje, jestli jsem zapnutej. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Pokud se zapneš hned nebo před zapnutím klíčku tak nic negonguje a nesvítí. Jinak je to opravdu upozornění, které po několika vteřinách ustane. Až u novějších vozidel (znám O II MR 2008) pokud se nezapneš tak upozornění pořád gonguje a bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak dík, funguje to teda jak má. Jen jsem si myslel, že to má fungovat jinak :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 JJ také jsem se snažil aby u OI faceliftu to aspon upozornovalo ledkou na palubce ale bez překuchání nic :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.