Dodo-Kolín Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Tak já to mám do Těšína taky přes 300km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miskoos Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) Profituning.sk je urcite spicka na slovensku a cena komplet je okolo 350€ ked si popytas aku taku zlavu. My mame od nich urobenych uz kopu aut a bez problemov a cena je ovela lepsia ako 300€ na 1,9 tdi Editováno: 11. Duben 2012, autor: miskoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Čo tak poznám na Slovensku su dobre dve firmy. Spominany Profituning.sk a MMRacing - http://www.mmracing.sk/sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) Tak včera jsem absolvoval chip u TDIFUN (graf přikládám). U mě naprostá spokojenost, profesionální přistup a ani při "montáži" jsem se tam nenudil (děkuji TDIFUN). Najel jsem s tím zatím asi 600 km a jsem vcelku spokojený, spotřeba klesla zatím cca o 0,2l/100 km, ale je to jen počítáno dle jednoho tankování a občas jsem to i trochu zkoušel co to dá. Je to docela sranda zkoušel jak to krásně zrychluje když se to trochu přišlápne, ale pak se obávám, že spotřeba mi velmi velmi stoupne, ale občas to za tu zábavu stojí. Edit: Sorry, ale ten graf mi tam nejde nahrát....... Editováno: 11. Duben 2012, autor: Aritma0266 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudyx Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ahoj, mám menší problém s OII 1.9 TDI 77kw, 2005, 184 OOO Km .... Kdyz couvam z garaze- mam jen volnobezne otacky- staci to, je tam malinký spád. Mám zarazenou zpátečku , a poustim pomalu spojku tak, kdyz se dostane do zaberu malinko, tak se zacne auto najednou sebou škubat. Ale dela to pouze u studeného motoru. Spojka vystavuje přesně, kousek nad podlahou, což je super. Chovam se k ni velice dobře. Na autě je vše původní, co se týče motoru,spojky, převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Tak včera jsem absolvoval chip u TDIFUN (graf přikládám). U mě naprostá spokojenost, profesionální přistup a ani při "montáži" jsem se tam nenudil (děkuji TDIFUN). Najel jsem s tím zatím asi 600 km a jsem vcelku spokojený, spotřeba klesla zatím cca o 0,2l/100 km, ale je to jen počítáno dle jednoho tankování a občas jsem to i trochu zkoušel co to dá. Je to docela sranda zkoušel jak to krásně zrychluje když se to trochu přišlápne, ale pak se obávám, že spotřeba mi velmi velmi stoupne, ale občas to za tu zábavu stojí. Edit: Sorry, ale ten graf mi tam nejde nahrát....... Gratuluju k dobré volbě. Asi záleží na stylu jízdy, já ted delší trasy jezdím za 5,2l a kolem komína 5,6 -5,8l. takže velká spokojenost. Jasně že si taky rád užívám zrychlení a krouták, ale kdo má uhlídat tu rychlost . Policajty asi neukecám požitkama z chiptuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 tak snad se mi povedlo nahrát ten graf graf.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Gratuluji. Neměl jsi nějaký problém s regulací??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 O žádném problému s regulací nevím. Proč? V grafu je něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ne jen se ptám. Neviděl jsem graf upraveného commonrailu. Pokud by bylo něco špatně, hned by ti to TDIFUN řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Uf, to se mi ulevilo. Spolupráce s TDIFun byla na jedničku s hvězdičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 (editace) Omlouvám se, jsem se špatně podíval na podpis, ty nemáš 1.6 TDI CR ty máš 1.9 TDI PD a počítám s DPF. KOLIK jsi měl výkon v sérii (první nabrzdění)??? Editováno: 17. Duben 2012, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 promin ze se vam sem do toho pletu ale ta motorizace jiste neni s DPF a vykon v serii i po chipu vidis prece z toho grafu, vzdyt si koukni tu nizsi linii a hned vis kolik bylo pred chipem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Dle grafu byl výkon před chipem cca 110 PS (už jsem zapoměl přesné číslo), DPF nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 2 paldous Nevím jestli namám špatný monitor, ale na grafu vidím jen tři křivky a to toč. moment před, po a výkon po. Ostatně proto se ptám. Jak jak si můžeš být jistý, že tato motorizace jistě není s DPF? Třeba německé vozy je měli skoro všechny a české je mají taky v těchto motorizacích (nejsem si jist, jestli nebyli za příplatek - moc bych se nedivil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 2 Aritma0266 Tak to je cca 82Kw, tak to je také pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Já si původně myslel že ten DPF filtr mám, ale TDIFun se kouknul a hned věděl že nemám. A za to jsem moc rád, podle mě je to pořádný nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 to 'Sniper_2003': Jsou tam 4 křivky. Není to moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jak jak si můžeš být jistý, že tato motorizace jistě není s DPF? Třeba německé vozy je měli skoro všechny a české je mají taky v těchto motorizacích (nejsem si jist, jestli nebyli za příplatek - moc bych se nedivil). DPF byly u nás za příplatek tuším 15-20t Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 tak snad se mi povedlo nahrát ten graf graf.pdf Referenční moment a referenční výkon tedy znamená výkon a točivý moment před úpravou? Vždycky, kdž jsem viděl nějaké grafy od TDIfuna, tak jsem nevěděl, co to znamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ano, referenčí byl výkon na brzdě před úpravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 2 Dodo-Kolín Aha tak to potom jo. Bylo mi to nějaké podezřelé žy by tam byli jen 3 křivky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Nechával jste si někdo čipovat tenhle motor u firmy Sportmotor na 105kW? http://www.sportmotor.cz/motor/tdi77.htm Mají zajímavé ceny a dělají to už léta, a nezaznamenal jsem nějaké negativní ohlasy na jejich úpravy. Jediný v čem mají asi mínus je absence vlastní brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) Co je na cene 15411,- zajimaveho? Asi to jaka to je zlodejina. Navic v ceniku maji upravu na 110KW, ne na 105KW, tak nevim. Editováno: 21. Duben 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavra.tom Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Zdravím pánové, nepodařilo se mi nikde najít uspokojující a hlavně jednoznačnou odpověď, tak si dovolím zeptat se tady. BXE motor je ještě PD, nebo už CR ??? O 1,9 TDI se obecně všude mluví jako o PD, ale.....nejsem si jist. Koupil jsem asi před 2 měsíci svoji první Škodovku a je to 2008 Octavia s tímto motorem a prozatím absolutní spokojenost. Předem dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.