Červenec 14, 200916 r tipujem ta na nitru alebo jarok...kto je nastavajuca? Upraveno Červenec 14, 200916 r od rado146
Červenec 24, 200916 r Autor nevíte někdo jak rozebrat zadní tuning světla? sou nejspíš stavená k sobě rád bych je rozebral a poněvač vyrýbějí jen chrom a black provedení a já mám modré auto tak bych chtěl ten prostor mimo čoček a krycího čirého plastu stříknout do modra aby to lépe sedělo k autu ale nevímjak je rozebrat nemá s tím někdo zkušenost?
Červenec 24, 200916 r Uz ked to rozoberies daj tam vsadial ledky a mas poprpobleme a striekni to do farby auta ..
Červenec 24, 200916 r Autor když ono je problém se do nich dostat nemůžu použít násily protože je to z tvrdých plastů který rádi praskaj a sou svařený nebo s lepený
Červenec 24, 200916 r no asi teda jedině velký kladivo a 2 šroubováky k tomu....teda aspoň známej tvrdí že stímto jde opravit úplně všechno Ale teď vážně,můj názor je ten že to rozdělat nějak rozumně nepůjde.
Červenec 25, 200916 r Autor no pravě chtěl sem je vevnitř trochu předělat na diodové a stříknout do modra, ale bohužel je asi nerozeberu :-(
Červenec 25, 200916 r aj ja som sa už pohrával s takou myšlienkou...skončil som pri tom ako to rozbrať ...
Červenec 25, 200916 r mna uz dost stve, ze na kazdu - aj 20 rocnu sunku sa uz robia LED svetla, samozrejme okrem Skody...
Červenec 26, 200916 r nevíte někdo jak rozebrat zadní tuning světla? sou nejspíš stavená k sobě rád bych je rozebral a poněvač vyrýbějí jen chrom a black provedení a já mám modré auto tak bych chtěl ten prostor mimo čoček a krycího čirého plastu stříknout do modra aby to lépe sedělo k autu ale nevímjak je rozebrat nemá s tím někdo zkušenost? znamej rozdělaval taky světla sice na hyunday ale to by mělo bejt podobny a strčil je na pár minut do pece,akorat ted nevim kolik měl stupnu a pak to normalně šlo rozdělat
Květen 12, 201312 r Ahoj...premyslim ze bych striknul zadni lampy sprejem Motip na svetla. Chci to jen decentne...nic tmaveho. neco jako je na obrazku. Co si o to myslite? Vim te Motip dela dve barvy spreju...ale nevim jakou je tohle strikany..cernou nebo cervenou? diky
Květen 12, 201312 r Treba si potom hneď začať šetriť prachy na pokuty od policajtov a kúpiť do rezervy nové svetlá na STK
Květen 12, 201312 r ja myslim ze kdyz to bude jako na obrazku ze problemy nebudou....mel jsem tmave na felde a bylo to bez problemu tri roky
Květen 12, 201312 r Nekteri clenove to tady resili folii - podle me mnohem lepsi reseni nez sprej a v pripade potreby okamzite odstranitelne.
Květen 12, 201312 r Zalezi na tom, jakej odstin folie pouzijes a na jake plochy ji aplikujes. Tady odkaz na velmi povedou verzi lukysseka. A tady drivejsi seda verze.
Květen 12, 201312 r chci aby to vypadalo jako na tom obrazku co jsem prikladal.....to ale asi zdanou folii nedocilim co?
Květen 12, 201312 r Co chces jeste vic? Staci koupit folii se spravnym odstinem dle tveho prani a chvili si s tim hrat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.