ilegaltuner Vloženo 21. Únor 2009 Vloženo 21. Únor 2009 nehraje mi pravá strana repráků, v radiu jsou všechny kabliky zapojené a repráky jsou zapojené taky, nevéte někdo co by s tím mohlo být? dík za radu Citovat
Konny Vloženo 21. Únor 2009 Vloženo 21. Únor 2009 Nehraje ti celá pravá strana tzn. přední i zadní repro? Zkontroluj si, jestli nemáš na rádiu nastaveno, aby ti hrála jen levá strana... Citovat
juro sdi Vloženo 21. Únor 2009 Vloženo 21. Únor 2009 Pokial mas to nastavenie radia OK ,odporucam vytiahnut konektor z radia a odmerat hodnotu odporu v konektory ,konkretne meddzi pinmi pre pravu stranu-mal bi si tam namerat odpor reproduktorov. Zaroven odmeraj hodnotu priamo na reprakoch. Citovat
ilegaltuner Vloženo 21. Únor 2009 Autor Vloženo 21. Únor 2009 nastavení radia je ok , nejsem trouba :-) ....ty odpory zkusím Citovat
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Vloženo 22. Únor 2009 nidko neříká že jsi trouba.. také jsem si to přeladil omylem a přišel jsem na to asi po týdnu.. raději si to zkontroluj, jestli se ti to nestalo Citovat
ilegaltuner Vloženo 22. Únor 2009 Autor Vloženo 22. Únor 2009 nidko neříká že jsi trouba.. také jsem si to přeladil omylem a přišel jsem na to asi po týdnu.. raději si to zkontroluj, jestli se ti to nestalo to byla samozřejmě první věc kterou jsem vyskoušel. Citovat
Konny Vloženo 23. Únor 2009 Vloženo 23. Únor 2009 Jak píše perníkář, nemyslel jsem to ve zlím, ale stát se to může... Citovat
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Vloženo 23. Únor 2009 Skus zapojit do konektoru co je na repraku ine repro. Ak zahraje tak je vadne repro. Ak nezahraje tak je chyba v kabelazi. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.