Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cus nevite nekdo jak vypadaji dvere kdyz se sundaji listy? Jestli je tam nejaky prolis? Uvazoval jsem o tom ze bych e sundal a zadne tam nedaval... Ale neim jak by to vypadalo???

Jj,prolis ve dveřích je......Každopádně bych to nesundaval,vypadá to hrozně...viz.výbava classic...Když už tak nalakovat..

• Autor

A classic nema listy?

Jestli současná OII-Facelift classic to nevim,zatim jsem žádnou v classicu neviděl,ale "stará"OII v classicu boční lišty 100%nemá....maj jich pár na firmě se kterou spolupracuju a lišty nemaj.

A classic nema listy?

Já osobně bych je taky nesundával, jinak Clasic nemá lišty ani u faceliftu, nabízejí je za příplatek 1200 Kč.

Jestli současná OII-Facelift classic to nevim,zatim jsem žádnou v classicu neviděl,ale "stará"OII v classicu boční lišty 100%nemá....maj jich pár na firmě se kterou spolupracuju a lišty nemaj.

I nova OII v classicu je nema....ma ji muj bratr :)

A vypada to fakt hrozne a jeste jedna vec na tom vypada strasne...ty novy zrcatka ala sloni usi a jeste k tomu nenalakovana :(

Upraveno od Bladik

I nova OII v classicu je nema....ma ji muj bratr :)

A vypada to fakt hrozne a jeste jedna vec na tom vypada strasne...ty novy zrcatka ala sloni usi a jeste k tomu nenalakovana :(

JJ to máš naprostou pravdu, je to opravdu hrozné. Nechápu jak takovou HRUZU mohl někdo pustit do výroby. Pánové z Boleslavi ZAMYSLETE SE!!

Upraveno od Guf

dnes som videl OII classic a mal bočné lišty, aj keď si ich mohol možno dať za príplatok, bez líšt som ešte ani OII nevidel ;)

wrccko: Tak tady ji vidis, je to opravdu skarede

post-26532-1235668899_thumb.jpg

Je to jak když to právě vyjelo po opravě s tříkání z lakovny a ještě tam nikdo nedal lišty :feve:

Přesně tak...

• Autor

Nechapu proc tam ten prolis kluci MB udelali. Bez nej by to bylo good...

na ten prelis sa musí uchytiť tá lišta...aspoň myslím :)

wrccko: No tak to je jasny, ale Krejdy to asi myslel tak, proc kluci z MB neudelali pro clasica dvere bez prolisu... Asi proto, ze by to mozna bylo hezci jak listy u Elegance lol

to by bol drahý vývoj :kol-98: a čo by si spravil keby si ich tam chcel dať...;)

Nechapu proc tam ten prolis kluci MB udelali. Bez nej by to bylo good...

No protoze vyvoj nove formy do lisu, by byl neumerny co se tyce ceny a tak se to proste nedela .... nemas prachy dostanes orezavatko, s tim musi kazdy pocitat, to ze to vypada hrozne je na kazdem jestli nema uz pri koupi ten litr navic aby si je tam nechal nalepit, kazdopadne se to tam da snad dolepit ne? ... Me spis trapeji ty zrcatka, to fakt nechapu :feve: :feve:

• Autor

Ja to myslel tak ze ty dvereš by kazdopadne vypadaly lepe kdyby tam zadne listy nebyly. U zadny OII, jako treba u Golfu VI...

no ja bych Scouta bez list nechtel lol ale kazdopadne ten classoc je brutalni :D

Tak scoutikovi vylozene slusi :p:prc:

JJ to máš naprostou pravdu, je to opravdu hrozné. Nechápu jak takovou HRUZU mohl někdo pustit do výroby. Pánové z Boleslavi ZAMYSLETE SE!!

Mně se ty obří zrcátka taky nelíbí, ale to není o pánech v Boleslavi, to jsou normy! Netýká se to jen Škodovky, podívejte se třeba na Audi aj.

Zaplaťpánbů za naše hranatý krabičky. Ty sloní uši jsou fakt hnusný.

Nalakovany jeste jakz takz, ale v ty cerny... kol9 Zrovna vcera jsem jednoho classica videl na prodejne a je to sila. Ale meli tam nalepene listy, aspon ze tak..

Pořád je to o nákladech.

Ať už prolis na dveřích - výroba nové formy, lisovaní dalšího dílu, jeho skladování, hlídání aby jej při výrobě nezaměnili atd......

Zrcátka z OII před face pochází z VW Pola, no a po face zase z SII.

No i na SII působí obrovsky - po prvním usednutí jsem se skoro lekl jestli v okýnku uvidím ještě něco jiného jak zrcátko :-))

Jj zvenku ty zrcatka nejsou zas az tak hrozne, ale zevnitr je to neskutecne :)

Co se tyka tech list...rozhodne je nemyslitelne, aby kvuli nejelvnejsimu modelu delali jiny vylisek.

• Autor

Pisu to znova nemyslel jsem aby to delali bez list jen na classika ale na vsechny modely... Pak by ty dvere byly hezci... Kdyby tam nebyla zadna lista...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.