Helmic Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdravim mam problem nejde mi diagnostická zásuvka. Nelze se vubec připojit, led na kabelu svítí ale nepřipoji se. V servisu se jim to tez nepovedlo. Nevite nekdo co stim? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak len pozrieť kabeláž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jjo mrknu na to, ale předtim to psalo i v pameti zavad chyba komunikace řídící jednotky a nešla ta závada ani smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a co pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ked mu svieti ledka na kabli, tak poistka by mala byt OK- ci nie ? Skusil by som pozriet ci nie je zo zasuvky vytlaceny niektory komunikacny pin.Po pripade zmena komunikacnej rychlosti v nastaveni VAG_COM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 diky za rady zitra zkusim rozebrat palubku a kouknout na ty piny. a ta pojistka je kde? na jake pozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Mala by to bit poistka c.12- hodnota 7,5A. Pokial je poistka OK-mal by si v diag.zasuvke namerat +12V na pine c.16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak sem to proměřil ten pin 16 a jde tam normalne proud 12v. Rozdelal sem palubku a nikde nebyl zadny pin vypadlý, takže bude chyba asi nikde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mal som podobný problem a blbol usb port na počitači.Bol tam studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A není ta zásuvka falešná , s tím že tam jde pouze napětí,aby to případnýho zloděje zmátlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nne předtím normálně fungovala, mam normalne svuj vag a prostě z ničeho nic přestala fungovat zásuvka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Skontroluj si aj ukostrenie zasuvky. Foto mam od clena : juke.box -pomohol mi z diagnostikou.zasuvka_OBD.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To ti nejde vůbec zásuvka? Kdysi jsem se setkal s tím, že nešla načíst ř.j. motoru a pomohlo na pár minut odpojit akumulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak se mi podařilo připojit a píše mi to u komfortní jednotky komunikace po jednom vodiči, nebo tak nejak. A v řídící jednotce motoru chyba komunikace ř.j. a zkrat na kostru. Vite nekdo co s tím?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nikdo nevite kde hledat chybu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Když máš diagnostiku,máš mít i dílenskou příručku a podle čísla závady najít postup odstanění. Ono hold dnes má VAG každý.......,ale když už mu napíše chybu tak jen málo kdo ví co dál.Potom nevím,na co ty Vagy máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Ahojte všichni.Mám problém.Nejde mi napíchnout Octavia 1.9TDI PD na diagnostiku.Zkoušel jsem KKL kabel i HEX-CAN ale nic.Před 2 měcíci mi to normalne šlo a teď ani prd.Pojistka pro napajení zásuvky ok,proud tam jde.Vážně nevím co s tím.díky všem za pomoc.Yohnas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 na chvili odpoj baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Ahoj.to jsem jeste nezkousel ale ze zoufalosti to pujdu zitra zkusit.cca na jak dlouho ji mam odpojit?? ja uz fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 staci chvilka, 1 - 2min moc na tom nezalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 No asi takhle.kdyz jsem to auto koupil tak jsem to mel napichnuty tak 2x a pred 2ma dny taky ale dnes jsem s par kamarady napichal 3 auta a pohoda ale moje ne fakt nevim cim to muze byt.dnes se mi dokonce podarilo se prihlasit k jednotce ale porad to akorat vytacelo a nic.JEDNOTKA NEODPOVIDA! nebo tak neco.jinak mam VAG 304 a ten mi pri testu pise ze je adapter nepripojen nebo nepripraven a kdyz vyberu ridici jednotku napr.motor tak mi to hodi hlasku ze bed neni konektor zapojeny,nezapnute zapalovani nebo nespravny port ale to vse je tak jak ma a u jinych aut to funguje bez problemu.kdyz ani ta baterka nepomuze tak co ????? urcite se s tim uz nekdo setkal ne ??? moc dekuju za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Mas to porad ve stejnym USB jako pri instalaci? Mas preddefinovany stejny COM (1-4) v PC tak jako v programu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohnas Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahoj.jj mam to vse nastavene spravne precti si toto : Můj odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Udělej, jak radí zdesim! Přesně tohle jsem řešil v neděli. Tady jsem o tom psal Je to topic o VAGU - tam jsi měl psát svůj problém!! Opravdu stačí odpojit na pár minut baterka a potom načteš normálně. Já už byl zoufalý - měl jsem 2 kabely 2 notebooky 2 zkušební auta a moje z ničeho nic nefungovalo. Vag načítá jednotku a potom hodí hlášku, že jednotka neodpovídá. Kontroloval jsem zásuvku OBD pojistky a ve finále stačila taková banalita. Pak napiš, jak jsi pořídil. J. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.