Přejít na obsah

Formule 1

metjus

Doporučené příspěvky

uprime receno nikdo by se nemohl divit kdyby byl na konci mistr...pravidelne boduje a jezdi dobre...nechame se prekvapit ale vse jen a jen napovida tomu, ze vsichni musi bojovat a nebude moc misto na nejakou taktiku i uvnitr jednotlivych tymu teda aspon u Ferrari, protoze u Mercedesu budou asi urcite tlacit Hamiltona a u BMW Kubicu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera výtečný :palec2:, jsem rád, že sem zůstal doma i když venku bylo krásně. Škoda Koviho a jeho startu z depa, třeba by bral McL obě první místa, když to Lewisovi tak sqěle startovalo, mohlo to sednout i HK. Massu taky nemusím, radši Kimi (ale jen proto, že je exMcL ;) ), ale včera to prokoučoval, i když částečně ne svoji vinou...

Ještě k "Míšový" Hondě - mě přijde, že čudlík mimo jedinýho prvního místa v Maďarsku moc nepředvádí a s ním Honda nahoru nepůjde. Celkem bych nebyl proti, kdyby se s nim u Háček rozloučili, myslim, že je k dispozici víc lepších jezdců, co by z daného dostali víc...

Jo a ještě se mi moc líbilo, jak se Coulthard a Bourdais tahali o ty taxikářský štafly u kasina...a pak že taxikáři jsou prasata jen v Praze... lol;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak pánové, pozor na to, ale asi nám tady do toho začne čím dál tím víc kecat ten úchylnej přeceda. Ten Alonso to zase začne honit jako dříve, já už to cítím v pravé patě. Ty Rendlíky začínají jezdit.

A Michale, ty se také připrav na vlnu radosti. Honda testuje nový motor a co jsem tak četl, tak výsledky jsou více než překvapivě výborné

Odkaz ke komentáři

Hamilton když udělá chybu, tak to stojí za to. Nakopal bych mu do prdele, ale Kimi to vzal s klidem.. :palec2:

Masa byl dvakrát po sobě v boxech (nějaká chyba či co), tak asi nemá šanci.

Kubica, Haidfield a Alonso, ti by mohli uspět až se srovnají zastávky...

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

Hamilton by si mel udelat kondicni jizdy...ja to rikam porad, ze je jeste mladej a zbrklej mozna casem ze se uklidni ale zatim letos jedna chyba za druho i kdyz je druhej celkove...Kubica to ma letos hodne slusne rozjety a k memu prekvapeni muze byt klidne na konci vitezem...a ma cervena barva se doufam uz v pristim zavode zase zvedne a bude videt na prvnich mistech :-)

Odkaz ke komentáři

Promiňte, my fanoušci McLarenu a Hamiho se omlouváme. On sice Kimi dokurvil a nedobrzdil v Monaku, ale jen Hami je čurák, protože jezdí McLarenu, že?

Oba dva, jak Bauí, tak Black Molly = skočte do zdi blbečci bezchybní rudí. Komouše na Vás, stejně vyznáváte stejné barvy

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...