Kubic Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj kluci, tak mě napadlo jaký máte kdo úchylky co se týče auta? Svoje zvrácený touhy si nechte pro drahý polovičky Sem pište, jaký máte vůči autu. Tak mě to napadlo, když jsem si vyklepával koberečky (uvědomil jsem si, že je vyklepávám každý den) a sousedi na mě vždycky koukaj jak na exota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 myju tak 1 týdně-jestli je to úchylka,jinak nic,jak stárnu,přestává mě to bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 já pořád něco kupuju do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Třískám kufrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já si se svými auty povídám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a odpovídaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A já mu za odměnu pouštím pořádny decibely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hoší, Já zase nejmíň 2x kontroluji jestli jsem zamčel..někdy z toho trochu magořím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jsem stejně "úchylnej" jako Cosby...asi 1 x do týdne myju auto - ale já týhle úchylce říkám "pořádnost" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) To jsme na tom stejně, když zamknu tak oběhnu celý auto jestli je zamknutý. Jednou se mi to vyplatilo, kufr zůstal nějakou záhadou odemknutej Editováno: 6. Březen 2009, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A když náhodou udělám něco co se Fabii nelíbí, třeba vymetu díru ... tak ji pohladím po kapličce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zamknu, obejdu celé auto a zkouším všechny dveře a kufr, a ještě asi 3x zkusím bliknout, jestli je opravdu zamčené. Odejdu asi 20 m a vrátím se, znovu obejdu auto a tak 2x si bliknu. Odejdu na 20m a ještě 1x si bliknu. Je to úchylné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 mello, je blikám taky víckrát, ale nekontroluju dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nechápu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Věří elektronice, že to opravdu zamkla, ne? Já sem pacient na auto celkově, u mě by to vydalo na 3 stránky vypsat, co všechno to obnáší, někde tu jsou ještě fotky, jak "oplachuju zběžně" kola a to má dostatečnou vypovídací hodnotu myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Nemám rád auto spinavy takže meju jednou někdy i vicekrát za tejden,auto taky obcházím po zamčení dokola,a nic se nesmí dávat na sedačky kromě zadku,pro špinavý zadky mám igelitové navleky a po sednutí na sedačku oklepat boty o sebe samo že mimo auto,to že si sní povídám to už beru tak nějak jako přirozený beh života.Na parkovišti u obchodáku dávám auto tam kde je nejvíc místa okolo a žena jenom kroutí hlavou jak daleko musí s košíkem. Editováno: 6. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jo, a tak jednou týdně kontroluju měřákem vzorek pneu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Lidi, mi nejsme pacienti...jak to tu pročítám, ta jen samej "pořádnej" a "opatrnej" jedinec - ale stejně se na mě sousedi dívaj jak na exota, když se pořád ochomítám kolem auta Zatím nikdo neprozradil žádnou "pikantní" úchylku...no pochlubtte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já mám ještě úchylku na to, že pozoruju jak se klepou xena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já mám ještě úchylku na to, že pozoruju jak se klepou xena to dělám taky a málem bych zapomněl, že od tý doby co jsem si xeny pořídil tak vždy než vyjedu vezmu hadřík a světla očisti .....PS: taky vždy když parkuju a pak odjíždím od hypermarketu, obejdu si auto a kontroluju jestli mi ho někde neomlátili dveřma....je mi ještě pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já už na to rezignoval, mě spíš vadí vibrující zrcátka... Abych nezapomněl - občas vedle auta v garáži onanuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já při jízdě pořád šaham na ruční brzdu jestli je úplně dole....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já už na to rezignoval, mě spíš vadí vibrující zrcátka... Abych nezapomněl - občas vedle auta v garáži onanuju. Počkej s tím onaonováním?...to jsem myslel že se bere jako normální :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já při jízdě pořád šaham na ruční brzdu jestli je úplně dole....:-) jo tak tohle dělám taky, tenhle zlozvyk má i můj táta:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Abych nezapomněl - občas vedle auta v garáži onanuju. Tak tohle už ani nezmiňuju, to je tady na takovym fóru snad normál, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.