cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ja mam tiez taku svoju malu uchylku, co tu este nebola spomenuta.. neznasam v rukach pocit zapraseneho, zaspineneho alebo inak znehodnoteneho povrchu volantu a radiacej paky.. na to mi sluzia v kastliku spolujazdca umiestnene vlhcene utierky na "detsku prdelku" s ktorymi volant asi tak raz za tyzden musim prejst (minimalne) a poriadne vydrhnut.. a to tam pritom nejazdi nikto iny ako ja a to si pritom nedovolim ten volant chytit spinavymi rukami.. neviem kde sa tam ta spina berie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Taky hezký....a nemáš už ten volant sedřenej až na kostru....? Editováno: 10. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 neznasam v rukach pocit zapraseneho, zaspineneho alebo inak znehodnoteneho povrchu volantu a radiacej paky.. na to mi sluzia v kastliku spolujazdca umiestnene vlhcene utierky na "detsku prdelku" s ktorymi volant asi tak raz za tyzden musim prejsttak ja tam na mastny volant mam obyč kapesníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Taky hezký....a nemáš už ten volant sedřenej až na kostru....? este sa drzi, tie utierky su stavane na detsky zadocek - ten sa tiez nemoze hned zodrat.. ) Editováno: 10. Březen 2009, autor: cretino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak ja tam na mastny volant mam obyč kapesníky tie su sice tiez fajn, ale pocit dokonale cisteho volantu s nimi nedosiahnes - vyskusaj tie detske s pridavkom "aloe vera" (ci nejakeho takeho maglajzu) a uvidis ze budes s vysledkom spokojnejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 abych se s tím pak nemazal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nakoniec tazko odolas a uz ine ani chciet nebudes.. a tymi sa dobre cistia aj spinave plasty, ruky od svinstva vsetkeho druhu a tak - je to liek na vsetko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ...a já zase když zaparkuji tak vždycky musím mít volant i kola přesně rovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 taky pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tyo vy ste sbirka ja teda jen kdyz parkuju nekde mezi, tak se podivam, jestli mi nejaka p*ca nekrapla dverma do boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro.74 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Když jsem měl favorita,tak jsem zamknul a šel,ale co mám ted 3 měsice Fíbí ,tak ji i dvakrát obcházím a tahám za kliky. A v noci někdy čumím z okna jestli mi bliká dioda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Maro74: tomu se řiká "stihomam" ...ale popravdě jsem se už taky přistihnul, že sem tam kontroluju jestli se mi někdo nepokouší "odcestovat" s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak tahle uchylka se mi obloukem vyhýbá zatím tomu 100% věřím a kdyžtak se mi připomene že jsem zapomněl. ale zato strašně trpím když někdo nastupuje a praští dveřma, to rostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jj, třískání dveřma taky nesnášim a pak mě ještě nasere když někdo nastupuje a botama škrtne o kapsu ve dveřích, děti už jsem to odnaučil tím způsobem že když to udělali museli za trest třikrát nastoupit a vystoupit předpisově, věřte že příště už dávají bacha, bohužel tato účiná metoda nejde dost dobře použít u manželky nebo kolegy, ty by mě poslali někam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) viewer: Editováno: 12. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ja sbiram po podlaze kaminky a porad utiram prach.1x tydne vysaju a ocistim celni sklo.Poradek musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 děti už jsem to odnaučil tím způsobem že když to udělali museli za trest třikrát nastoupit a vystoupit předpisově, věřte že příště už dávají bacha Tomu se říká "radikální řešení" no čoveče stát někde u marketu a sledovat jak nějaký děcka třikrát za sebou nastoupí a vystoupí...a nad nimi stál otec se vztyčeným ukazováčkem, tak bych se asi uchlemtal k smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 fajn, jsem rád, že tu popisujete věci, které jsou mi důvěrně známé, takže to zas až tak úchylné nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jj, máš pravdu je to trapné ale učinné, naštěstí se to většinou už nemusí znovu opakovat, je to totiž taková potupa že pro příště si to pamatují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jo, to věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Viewer a praktikoval jsi to i na sebe? Když jsi omylem škrtnul o dveře, tak jestli jsi taky musel za trest třikrát předpisově nastoupit a vystoupit? Editováno: 12. Březen 2009, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) To by bylo správné, dětem se přece musí jít příkladem Editováno: 12. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Pridam sa aj ja medzi vami. Klasika. Spinave auto nesmie byt, zasadne nevysavam ale tepujem. Nic nemoze hrkat. Vsetko musi fungovat a svietit tak ako ma. Inak som hotovy. Parkujem pred obchodmi az vzadu. Skrkance mi pokazia den. Vsetko v aute musi byt original, resp. original prislusenstvo Skoda. Ziadne nahrady. Vzdy zatnem zuby ked prejdem nejakou jamou. Boli ma to za to auto. Niekedy vecer travim v garazi s kamaratom a popijame cervene vinko. Len tak dristame o autach popripade robim nejake drobnosti. Umyvam motor handrickou, pasujem naraznik a svetla atd.... OOO a nemam rad ked mi niekto do dveri pouklada nejake pi..... co tam potom hrkocu a podobne.... Hned to vyhadzujem. Do auta by som nedal nic ine ako origo radio. Na palubnej doske musia byt vsetky gombicky plne obsadene a vsetko musi byt funkcne. Vadi mi pohlad na palubnu dosku kde su slepe tlacitka. Pasy na zadnych sedackach musia byt pekne prevesena tak ako ma byt. Aj hlavove opierky musia byt narovnako. Pod SPZ nesmu byt podlozky - je to nechutne. no a mozno by sa par veci este naslo P.S. ked idem rapidom, tak podchvilou kontrolujem rucnu brzdu a packu syticu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Ty jo, dobrý taková správná origo úchylka Editováno: 12. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.