Přejít na obsah

Jaký máte kdo úchylky?

Kubic

Doporučené příspěvky

ja mam tiez taku svoju malu uchylku, co tu este nebola spomenuta..

neznasam v rukach pocit zapraseneho, zaspineneho alebo inak znehodnoteneho povrchu volantu a radiacej paky.. na to mi sluzia v kastliku spolujazdca umiestnene vlhcene utierky na "detsku prdelku" s ktorymi volant asi tak raz za tyzden musim prejst (minimalne) a poriadne vydrhnut.. a to tam pritom nejazdi nikto iny ako ja a to si pritom nedovolim ten volant chytit spinavymi rukami.. neviem kde sa tam ta spina berie.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neznasam v rukach pocit zapraseneho, zaspineneho alebo inak znehodnoteneho povrchu volantu a radiacej paky.. na to mi sluzia v kastliku spolujazdca umiestnene vlhcene utierky na "detsku prdelku" s ktorymi volant asi tak raz za tyzden musim prejst
tak ja tam na mastny volant mam obyč kapesníky :palec2:
Odkaz ke komentáři

jj, třískání dveřma taky nesnášim a pak mě ještě nasere když někdo nastupuje a botama škrtne o kapsu ve dveřích, děti už jsem to odnaučil tím způsobem že když to udělali museli za trest třikrát nastoupit a vystoupit předpisově, věřte že příště už dávají bacha, bohužel tato účiná metoda nejde dost dobře použít u manželky nebo kolegy, ty by mě poslali někam...

Odkaz ke komentáři

děti už jsem to odnaučil tím způsobem že když to udělali museli za trest třikrát nastoupit a vystoupit předpisově, věřte že příště už dávají bacha

Tomu se říká "radikální řešení" :palec2: no čoveče stát někde u marketu a sledovat jak nějaký děcka třikrát za sebou nastoupí a vystoupí...a nad nimi stál otec se vztyčeným ukazováčkem, tak bych se asi uchlemtal k smrti :smich::_icon_smich2:

Odkaz ke komentáři

Pridam sa aj ja medzi vami. Klasika. Spinave auto nesmie byt, zasadne nevysavam ale tepujem. Nic nemoze hrkat. Vsetko musi fungovat a svietit tak ako ma. Inak som hotovy. Parkujem pred obchodmi az vzadu. Skrkance mi pokazia den. Vsetko v aute musi byt original, resp. original prislusenstvo Skoda. Ziadne nahrady. Vzdy zatnem zuby ked prejdem nejakou jamou. Boli ma to za to auto. Niekedy vecer travim v garazi s kamaratom a popijame cervene vinko. Len tak dristame o autach popripade robim nejake drobnosti. Umyvam motor handrickou, pasujem naraznik a svetla atd....

OOO a nemam rad ked mi niekto do dveri pouklada nejake pi..... co tam potom hrkocu a podobne.... Hned to vyhadzujem. Do auta by som nedal nic ine ako origo radio. Na palubnej doske musia byt vsetky gombicky plne obsadene a vsetko musi byt funkcne. Vadi mi pohlad na palubnu dosku kde su slepe tlacitka. Pasy na zadnych sedackach musia byt pekne prevesena tak ako ma byt. Aj hlavove opierky musia byt narovnako. Pod SPZ nesmu byt podlozky - je to nechutne.

no a mozno by sa par veci este naslo

P.S. ked idem rapidom, tak podchvilou kontrolujem rucnu brzdu a packu syticu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...