Publikováno Březen 6, 200916 r Zdař Kdo by mě svezl fabií 1.9 TDi? Ne že by to byl můj sen, mám svoji, jen chci srovnat co je na ty mojí v "pr....", každou chvíli se mi na tom něco nezdá - od startu až po samotnou jízdu už se tomu směju...jo a ten hodný dotyčný musí být z Českých Budějovic thx
Březen 14, 200916 r tak třeba já........... tě taky nesvezu Já tě klidně svezu, mám dokonce černou jen ta lokalita je trochu mimo. ( brno )
Březen 16, 200916 r Autor Chlapi díky, ale to je fakt štreka do Brna ne, že bych se občas nejel jen tak projet, ale není na to čas
Březen 18, 200916 r Autor a kde ty srazy najdu? odkaz? tak už jsem to našel Upraveno Březen 18, 200916 r od šutr
Prosinec 26, 200915 r Zdař Kdo by mě svezl fabií 1.9 TDi? Ne že by to byl můj sen, mám svoji, jen chci srovnat co je na ty mojí v "pr....", každou chvíli se mi na tom něco nezdá - od startu až po samotnou jízdu už se tomu směju...jo a ten hodný dotyčný musí být z Českých Budějovic thx muzu te povozit v rs
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.