Přejít na obsah

Metasystem klicenka k cemu to je a kam se to strka?

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim,

na klicich mam uz mnoho let nejakou cernou metasystem klicenku s plochym konektorem krytym nejakou krytkou co se pres to zavira na perko - ma to 2 plosky z kazde strany u kraju toho kuprexitu (celkem tedy 4) kam na druhe strane dosedaji piny.

K cemu to je a kam se to strka?

Dikes za odpoved

Editováno: , autor: CIJOML
Vloženo

Immo malo 3 piny.

Toto mi skor pripada ako "kluc" k alarmu, da sa nim docasne odstavit alarm, napriklad ked auto davas do servisu.

Koncovka byva priamo na telese alarmu, ked je kombinovany so sirenou, alebo niekde "ukryto" dolu na pristrojovke.

Vloženo

O1 4x4 MR2004 a to auto mam uz od fabriky nejprve jako sluzebni, potom sem ho koupil. Ale tohle mi proste nikdo nerekl a dokud nebylo moje, tak mi to bylo fakt u zadku :D

Vloženo (editace)

Je to (čip) ktorý po priloženi k zasuvke ktoru treba najst vyradí alarm z činosti .Použiva sa to hlavne ked nedje auto naštartovat(blokacia od mety).

Editováno: , autor: Tapo
Vloženo (editace)
:smich: JURO SDI : To boli len priklady kde ma hladat tu zasuvku!!! 1, Nad poistkovym boxom. :) 2. Vedla diagnostickej zasuvky. ;) 3.kastlik pred spolujazdcom. ;):):p ATD. ATD. :palec2: Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho...

Vloženo
Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho...

po pipani by mal byt deaktivovany len alarm, zvysok musi fungovat.

Vloženo (editace)

Já tu zásuvku mám na spodním dílu palubky nad nohama u řidiče. Normálně, pokud bych tam nic nemontoval, tak bych to taky asi nenašel, je to nenápadné

Editováno: , autor: Kajman

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...