libelius Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Neviem kam presne to zaradit tak to skusim buchnut sem. Tý blázni zo škodovky ma pomaly privádzajú o rozum s tou ich kompletizáiou fabie. potrebujem rozobrat predne čelo , aj sedačky zhodit, ale na jednom kuse plechu sú 4 rôzne druhy aj velkosti rôznych skrutiek. A tu nastava problem. viete mi niekto poradit kde by som zohnal kvalitnú sadu bitov-nástavcov-alebo klučov na tisichran. Citovat
jvees69 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 jj, to máš pravdu.. ono stačí jen když sundáváš plasty.. pod volantem jiný šrouby, ve dveřích jiný šrouby.. a to přitom velikost liší jen o 1 stupeň.. jakoby nemohly všude v interiéru nasekat stejný.. Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Zeleziarstvo, Baumax,Hornbach, Bud si kupis TORXY ktore presne potrebujes . NAPR:T-5, T-10, T-30, M-8, ATD. Alebo si kup celu sadu. Citovat
libelius Vloženo 9. Březen 2009 Autor Vloženo 9. Březen 2009 Zeleziarstvo, Baumax,Hornbach, Bud si kupis TORXY ktore presne potrebujes . NAPR:T-5, T-10, T-30, M-8, ATD. Alebo si kup celu sadu. musím ta sklamat ale to nie su TORXY ale tisíc-hram ( omnoho jemnejšie drážkovanie ) a torx v nom preskakuje ak je moc silno pripevnený. hlavne na tých častiach ako sú predne čelo a spol. skusil som pobehat dake železiarstva ale zatial nič Citovat
libelius Vloženo 9. Březen 2009 Autor Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Ja viem co myslis M8, M12 jj to je ono:-D ale ist kôly do blavy Editováno: 9. Březen 2009, autor: libelius Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Tak tu si objednaj co potrebujes: http://www.prakticke-naradie.sk/product/sa...-99-dielna-492/ Citovat
libelius Vloženo 9. Březen 2009 Autor Vloženo 9. Březen 2009 Tak tu si objednaj co potrebujes: http://www.prakticke-naradie.sk/product/sa...-99-dielna-492/ dakujem za link Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.