Březen 11, 200916 r Přidávám se k ostatním s gratulací, ať ti dělá jenom samou radost a hlavně ať je zdravej i tvoje paní a náležitě to oslav
Březen 11, 200916 r mazéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééc Gratulace synu !!! Petříkovi vše nej do života a hlavně zdravíčko a štěstí !
Březen 11, 200916 r Gratulace a at jsou oba (mamka a kluk jako buk) zdravi a stastny... PS: mam doma dvojcatka, holky 5 mesicu a je to parada... mas se na co tesit.... Deti jsou roztomile a krasne...
Březen 12, 200916 r všem díky.... new foto... Petře , krásný kluk Jste oba dva šikovní, jak máma tak ty, jste si dali záležet chlape Upraveno Březen 12, 200916 r od Palo
Březen 12, 200916 r Autor to je kluk jak buk! a jakto, že nemá tatínek červený očička? ještě si neslavil? jsem slavil v čera... a povedlo se ... bylo mi trochu ejhle celej den ... a asi půlce kumpánů...
Březen 13, 200916 r pilo se a žralo se( druhej den v práci mi dopoledne bylo trošku těžce..jinak takovej good tataráček jsem ještě nejedl), já jsem Petrovi gratuloval osobně a tak i zde Peťo ať roste jak z vody a je zdravej jak řípa a mamka taky ;-) .... jsem zvědavej kdy ho navlíkneš do těch montérek cos dostal od kluků
Březen 13, 200916 r Gratulace mamko a taťko Je moc pěkný a taky doufám, že bude i dost zlobit Každopádně malému i Kačence přejeme hodně zdravíčka a ať Vám to roste jako z vody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.