_Denis_ Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Kyselinka: Díky moc za rady a zkušenosti, napsal jsi mi vše, co jsem potřeboval vědět Pípáky jsou pro mě hlavní, ty 100% chci. Navíc když jsem se dozvěděl, že originál přední + zadní PDC vychází údajně jen o 1200,- Kč dráž, než jen zadní, budu mít zřejmě "opípaný" i předek S kamerou ale každopádně počítám také, tak dodatkově. Aspoň díky tobě vím, co kamera umí a že je ten typ, který jsem vybral, vhodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 No neviem, len 1200? Co som pozeral, ked som si to chcel dat, tak na susednom fore sa predavali len zadne za nejakych 2400kc. No teraz neviem ci to boli FL, alebo RS, no boli uz aj vo farbe ... no neviem ci si tu cenu spravne pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 No, také jsem se divil, ale Váša to prý nabízí s takovýmto rozdílem. Ale jen se mi to doneslo, ještě si to u něj musím potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) taky jsem si sehnal kamerku a monitor 4,3" a zapojil to jako Takže monitor je přidělanej na sluneční cloně (tzn. když chci vidět obraz z kamery tak musím clonu sklopit), kabel k němu v A sloupku a napájení kamery jsem připíchnul na osvětlení SPZ, bo denní svícení nemám a tak mi SPZ svítí furt. Chtěl jsem to zapojit na couvačky, ale už jen protažení video kabelu levou částí pátých dveří byl adrenalinovej zážitek (hlavně v těch gumovejch průchodkách do pátých dveří není skoro žádný místo navíc), tak jsem si řekl "hovno!" a píchl jsem to do toho osvětlení SPZ. A funguje to. Napájení monitoru jsem dal na pin parkovaček vypínače světel, takže mi monitor svítí od zapnutí světel pořád, ale než půjde auto na technickou tak tam dám malej vypínač, aby neremcali. A teď schválně, napadlo by vás někdy to takhle zapojit? Fakt je, že to odpoledne jsme toho dost vypili a "nápadů" na realizaci bylo vícero No, ale všecko funguje, jen dodělám to vypínání monitoru. Na spínač zpátečky jsem to taky nechtěl dát, mě to tahání drátů nebaví, i tak jsem se překonal, že jsem ty stávající natáhl průchodkou a souběžně s kabelovým svazkem v prahu. Neříkám, že bych tenhle způsob zapojení někomu doporučoval, ale je to taky cesta a já nerad chodím s davem. Jo, mám sice OI, ale v OII to bude s tím přístupem do průchodek asi stejný, že jo? Editováno: 7. Srpen 2013, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabník Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Kamerou jsem kupoval na www.aliso.cz. Foto nemám, ale jak bude volna chvilka tak vyfotim:-) možnost koupě i na (kamery i monitory): http://www.tssgroup.cz/produkty/parkovaci-asistenty-s-kamerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Mam dotaz na montaz kamery. Mam rns510 (columbus) s originalni kamerou bez jednotky a nedari se mi nakodovat aby se zapla pri zarazeni zpatecky (neprepne se ani radio alespon na cerny obraz bez videa). kodovani mam 000004400401000000. Jsem vcelku uz bezradnej tak ocenim jakoukoliv radu. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Špatně kódovaná jednotka parkováků(nebo jednotka která nepodporuje kameru, dokážu přehrát)...adresa 10 na začátku musí být 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 jednotku parkováků mám 1z0919283b (kodovani 0010001). Znamená to tedy výměnu jednotky? Popřípadě za jakou? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Aha to je ještě starý typ...ten nemáš ani zobrazen na navigaci. Jen pro zajímavost ji jen odpoj a odkóduj z gateway...pak by měla jet kamera. Bude jinak nutné předělávka na face typ zapojení PDC....doporučuji: 5J0 919 475 A a celé to přepojit....máš jen zadní čidla tak je to snažší(jen CANy přendat na nové pozice a zapojit na motorový CAN, odpojit stálé plus s Pinu 3 a spojit napájení zadních čidel ve svazku). Gateway máš už faceliftovou(tj. od 1K0 907 530 L až do indexu AD nebo 7N0 907 530 až index C)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) Ještě než celé toto podnikneš zkontroluj přes skryté menu(dlouho držet tlačítko SETUP - případná aktivace přes adaptace: kanál 50 - hodnota: 1) - > CAN -> REVERSE(zda to vidí stavy OFF/ON zpátečky) Editováno: 7. Listopad 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 gateway mam 1k0907530f. v namerenych hodnotach v radiu je videt zarazena zpatecka. zkusim tedy nejdriv odpojit tu jednotku a odkodovat. potom se budu ridit podle toho jak to dopadlo. Kolik stoji nova jednotka 5j0? Ferdo odkud jsi ze bys to popripade prepojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 CAN -> REVERSE mam stále off (at zaradim cokoliv). Tak nevím jestli nebude problém v softwaru rádia (mam upravený kvůli baterii aby se nevybijela). Ale pres diagnostiku v rádiu vidím zpátečku. Tak nevím kde je problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Aha chyba je v té úpravě...musí se tam zkusit nahrát jiný typ úpravy a doufat, že nebude vybíjet. Co máš v navigaci za software?? 100% řešení je vyměnit gateway a nahrát originální soubory pro komunikace auta vůči verzi nahraného software, ale tohle lze zkusit... Editováno: 10. Listopad 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Software mam h02 2724. Jakou gateway mam tedy sehnad? Dam tam tedy origo software a tu novou gateway. A potom budu popripade hledat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Postup v autě: na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 10 - 20 sekund vlož cdčko s image(viz níže). Doporučuji pálit v Alcoholu 120%. Na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje.Odkaz na Alcohol120%: http://download1us.softpedia.com/dl/68d50ed0d6f069cb0fdcf45c1af3ecda/527f8948/100005405/software/cd_dvd_tools/Alcohol120_trial_2.0.2.5629.exe kamera_2724.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarda Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) ferda25 MOC DĚKUJI . Zatím se tváří že flesh rádia pomohl. (rádio pozná zpátečku, přepne na černou obrazovku a po připojení kamery jede obraz). Ráno jsem se bál, ze nenastartuji. Ale vypadá že i baterie drží. Jestli to stihnu tak zítra přidám fotky. Editováno: 11. Listopad 2013, autor: zarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Koukam ze v Yetim lze parkovaci kameru zkombinovat s Columbem i Amundsenem. Slo by ji pouzit v O2 a zkombinovat ji zde take s Amundsenem+ nebo nove vyrabene Amundseny maji nove video vstup ktery tam drive nebyl? Co si pamatuju, tak kamera sla pripojit pouye ke Columbovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 A zobrazuje to pak soucasne kameru a park. senzory a vodici cary se pri toceni volantu hybou, tak jako u Yetiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 pokud je v autě správná jednotka parkováků a kamery tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) Na celé akci je nejlepší část udělat větší díru. pro kameru(současná díra: 8 x 2cm potřebná 10 x 4 cm). Chce to mít prostřihovák plechu, aby to bylo a plech se zbytečně nehřál. Jinak nový Yeti má už tu díru větší. Editováno: 27. Listopad 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 nebo karosářskou vzduchovou pilku a jde to šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 No to asi myslíme to samé....cvak, cvak a lítaj z toho špony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inpulse Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Dobrý den, mám Škoda Octavia II FL 2010 original colombus + headset+multi volant + parkovacie senzory. Chcel by som dorobit cuvaciu kameru co vsetko budem potrebovat? Keby sa dalo konkretne link na diele.Nieco som nasiel na www.skoda-parts.cz ale neviem co vsetko treba chcem to aj s trajektoriou. Vopred Vám dakujeeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Když hledat je tak těžké...co? Vlákna jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.