Lancelot Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Soused měl to samé, už asi před rokem a nakonec auto vrátil a vzal zpět peníze, protože mu to nebyli schopni opravit. Prý by se to mělo vyskytovat i na OII, ale nic takového jsem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Díval jsem se na to a mám to taky, jenže auto už je po záruce. V květnu bude mít 3 roky. Co teď? Lze to nějak řešit, anebo pouze na vlastní náklady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Záruka na vady laku je 3 roky, takže šup do servisu, aby si to stihol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Bude to znít blbě, ale jak se to projevuje. Já jsem teď na hraně střechy (nevim jak u FII nebo R bez panoramy, ale u moejho R je plocha střechy o něco níž než v místech pro střešní nosič) našel několik příčných prasklin/zářezů. Nevim, jestli je to nějakým mechanickým poškozením a nebo vada laku. Jak vypadají ty vaše praskliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Projevuje se to tak, že v tom malém prohloubení co máš na okraji střechy jsou praskliny v laku. Na mém autě je to při mytí "pěkně" vidět mám barvu červená corida a ty praskliny jsou černé a i poměrně hluboké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 hoďte někdo foto díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 21. Únor 2010 Sdílet Vloženo 21. Únor 2010 Jeden člen tady má foto v sekci Vaše vozy myslím , že je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 21. Únor 2010 Sdílet Vloženo 21. Únor 2010 Červená Corrida, rok výroby 2008, asi patnáct pětimilimetrových prasklin v každém žlábku. Zítra s tím jedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 na tý červený to spíš vypadá, že to je od nehtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 mám taky coridu, vypadá to podobně jen je to hlubší a některé jsou jako hvězdička (mají 3 konce) a je to v tom důlku na kraji střechy takže nehty to nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Myslíte tohle? Já už mám spraveno. Hned na jaře. Reklamace a na záruku spraveno bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Lakovali Ti celou střechu nebo jen ty části? Jak dlouho jsi měl auto v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Bylo mi řečeno, že na to potřebují celý týden (v pondělí auto přistavit, v pátek vyzvednout). Zřejmě se to před lakováním vybrušuje, pak musí lak schnout a nakonec se to rozlešťuje aby nebylo poznat, že se to opravovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) tak na mém roomsterovi jsem to naštěstí nenašel pokud to ovšem není schováno pod tou černou lištou Editováno: 24. Únor 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 takze, po precitani tohto topicu som bol pozret strechu svojej fabie a mozem povedat ze sa pridavam do klubu prasknuteho laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jen pro upřesnění mě lakovali celou střechu.Jen se nenechte odbýt pokud ze Škodovky příjde vyjadření o zamítnutí reklamace , IHNED SE ODVOLAT proti rozhodnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Vzhledem k tomu, že se kvůli prasklinám MUSÍ LAKOVAT CELÁ PLOCHA STŘECHY, by mně zajímalo, zda si lze nechat v rámci této opravy nechat střechu nalakovat jinou barvou? Zda tohle servis může udělat, když bych je o to požádal? Docela by se mi líbila černá střecha, viz fotomontáž: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 To emkon nebylo by lepší nechat si dát na střechu folii než to stříkat kamarád jí má a nestěžuje si,já o ní uvažuji ale nevím jakou si tam nechat udělat (mám béžovou kapučíno) , k tý červený by se hodila spíše bílá než černá ale to je věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tiez mam kapucino a tiez mi praska a rozmslal som nad ciernou...aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ta střecha je stříkaná nebo folie ta si myslím že by praskat neměla nebo se snad pletu ale jinak parádní kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Me taky celou. S uznanim reklamace nebyl problem. Tyden jsem cekal na odpoved z Boleslavi a pak tyden auto v servise. Sundavaji se pri tom vsechny dvere. Jediny nedostatek viz foto. Mel jsem tam po tydnu jit na zalesteni,ale nejak jsem to nedal.... P1060460.JPG P1060461.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Jay kay to je docela mazec bejt bez auta tejden kvůli střeše asi půjdu do té folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 JJ. Zalezi. Ja jsem to chtel at je to tak jak ma byt. Taky me napadlo ze bych si nechal dat cernou stechu,ale to uz bylo hotovo.... takze fous.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Ta střecha je stříkaná nebo folie ta si myslím že by praskat neměla nebo se snad pletu ale jinak parádní kára to je robene cez photoshop, ja len ze pre inspiraciu ako sa hodi cierna strecha k farbe bezova kapucino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Nemůžu si pomoct, ale ta černá střecha se mi na FII velmi líbí. Otázkou je, jak moc se pak bude auto zahřívat v létě na přímém slunci. Naopak ta bílá. která se dá pořídit už z výroby mi tam vůbec nepasuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.