bady2222 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) moze mi niekto poradit mam tak isto rovnaky problem ako vecsina luda trasie mi z volantom pri brzdeni ale ne vzdy niekedy to robi niekedy nie co to moze byt mamtam at kotuce aj dosticky mam na nich nabehane asi 10000km zo zaciatku to robilo iba raz za cas teraz to robi castejsie a nech mi nikto nehovori aby som si vymenil loziska alebo naboje lebo vsetko tam mam nove nove gumy na ramenach nove stabilizacne tycky nove gumy na tyckach nove loziska naboje zrobena geometria a tiez tamsu nove aj cepy privital by som dobru radu Editováno: 17. Březen 2009, autor: bady2222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pokud Ti to neháže vždy při brzdění, tak to kotouče asi nebudou, nechal bych převážit kola, těch 200kč může vyřešit hodně a není to taková částka na vyzkoušení odstranění problému ... pak bych hledal dál a teprv šel do dražších řešení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Taky se mi to stalo u nových kotočů a všeho ostatního co jsi psal že máš vyměněno. Tak mi to nedalo zajel sem na STK za kamošem at ma to zkusí na brzdách a jeden kotouč byl od nova křivý. Reklamace kotouče a paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.