Mara TDI Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj všici, chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte nějaký dobrý návod nebo přípravek na údržbu palubní desky. Mám octavii po faceliftu a vyzkoušel jsem již řadu kokpit sprejů, které na plasotvých částech ( kastlík, středový panel ...) fungují dobře, ale na palubní desce vždy vyschnou, nelesknou se, ale hlavně póry úplně zešedivý a udělají se nevzhledné mapy po celé palubní desce. Zřejmě proto že je z jiného materiálu ( nějaký druh gumy) než výše zmiňované ostatní prvky. Už mi došla fantazie co používat a hlavně si ji nechci zničit. Dík moc za odpovědi Mara - TDI už na vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Používám silikonový olej ve spreji! Nemastí leskne se a ošetřuje plasty. Nastříkat a hadrem přeleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak tak- silikonik je v poho. Akurat ja ho vzdy nastriakam na handricku a nie priamo na vrch palubovky nakolko sa mi potom nechce pracne umyvat ten silikon z vnutornej strany celn. skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja pouzivam od TurttleWaxu sprej na plasty do interieru a je skvely, voni dlouho (cca tyden) a hlavne vydrzi temer cely mesic se krasne lesknout (samozrejme, ze pozvolna mizi, ale vydrzi opravdu dlouho) a ma dve "moznosti modifikaci", nastrikat a hned rozlestit = matny povrch, a nebo nastrikat a nechat pusobit cca 30s a pak lestit = leskne se jak psi kulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 A já zas raději na černý vnitřek matný SONAX Xtreme Čistič přístrojové desky-matný. Nic nezanechává a povrch je krásně semišově matný. Je to ale poměrně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Nejlepší podle mě je COYOTE cockpit s jakoukoliv vůní. Teď jsem vyzkoušel SONAX meruňka,voní hezky,první půl hodinu i pěkně vypadá,ale pak přístrojovka zbělá. Takže Sonax nebrat.... Zkoušel jsem i na jiným autě doma,to má tvrdý plasty a stejnak bílej efekt Editováno: 19. Březen 2009, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Proboha, hlavně NÉ lesklou palubku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tiez mi vadi, ked sa mi palubovka leskne v prednom skle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 vlhý hadřík ! , a tvrďte mi co chcete !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) Používám origo připravek ze Škodovky takové mléko,a spokojenost žadný odrazy ve skle. http://new.skoda-auto.com/cze/service/acce...fc%3d0000000013 Editováno: 21. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) vlhý hadřík ! , a tvrďte mi co chcete !!!! odpovím ti tedy, jedině vlhký hadřík :-) žádné silicony a jiné leskuplné sračky :-( nechápu jak si matovou palubku může nekdo navyxovat jak psí kulky :-) Editováno: 21. Březen 2009, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 já vyzkoušel dětské vlhčené ubrousky...a palubka je jako nová :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Sonax kosmetiku ale hodně lidi chváli!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Od Sonaxu jedině prostředek na ošetření pneu a gum kolem dveří...jinak nic...alespoň já ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To mě přkvapuje! A co použiváš na chrom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 souhlas s dickem.Nejlepší je hadr a teplá voda. to SmallPuck: ještě jsem neviděl silikónový ojel,který by nebyl mastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 od sonaxu mám i čistič kůže a vůbec to nečistí. Zlatej Motip nebo jak se to jmenuje. Po sonaxu je palubka matná a nádherně ale co se z toho vyklube potom... A jinak lesklá palubka no fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ziadny sonax a podobne kokpity ktore su mastne,lesknu sa a este i hnusne smrdia a prach sa na to lepi viac nez ... jak uz spominane visie bolo voda a handricka alebo od skodovky spej na cistenie palubky a interieru najlepsia vec,funguje i na kozu,mal som prilepenu zuvacku na kozi a nechcela ist dole ziadnym prostriedkom ani ladom vobec nicim tak len tak som tam striekol toho priravku od skodovky a zuvacka nikde upne ciste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já vyzkoušel dětské vlhčené ubrousky...a palubka je jako nová :-) A jakou značku používáš?Já je používám v autě hodně na ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zn. Wickies....snad se to tak píše :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trtko Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vyskusal som uz kadejake spreje ale uz druhy rok pouzivam GEL na interier znacky ARMORALL. Obrovska spokojnost. Tak isto aj lak pouzivam gelovy ARMORALL . Ozaj som s tym spokojny hlavne jednoducha a rychla aplikacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Co nejlip pouzit na gumy tesneni dveri etc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Kazdemu co si zada ... kazdopadne, ten sprej Vam umoznuje jak matny tak i leskly efekt, se slusnou vydrzi a vuni ... Kazdopadne me se lesknouci palubovka libi a vubec se mi od ni neodrazi svetlo a nejak vadi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 ...já jsem měl už spoustu přípravků, Sonax, Turtle Wax, pár českých...ale nejlepší je a to si sedněte: Pronto ...je to sprej na nábytek, s nějakou příměsí a mírně, leč příjemně parfémovaný. Mají víc druhů, já používám ten základní ( světle modrá pixla ) a nemůžu si ho vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ono ve finale to konci tak, ze na cisteni vseho lidi pouzivaji uplne jine prostredky, napr. na disky cistic krbu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.