Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všici,

chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte nějaký dobrý návod nebo přípravek na údržbu palubní desky. Mám octavii po faceliftu a vyzkoušel jsem již řadu kokpit sprejů, které na plasotvých částech ( kastlík, středový panel ...) fungují dobře, ale na palubní desce vždy vyschnou, nelesknou se, ale hlavně póry úplně zešedivý a udělají se nevzhledné mapy po celé palubní desce. Zřejmě proto že je z jiného materiálu ( nějaký druh gumy) než výše zmiňované ostatní prvky. Už mi došla fantazie co používat a hlavně si ji nechci zničit. Dík moc za odpovědi

Mara - TDI už na vždy

Vloženo

Tak tak- silikonik je v poho. Akurat ja ho vzdy nastriakam na handricku a nie priamo na vrch palubovky nakolko sa mi potom nechce pracne umyvat ten silikon z vnutornej strany celn. skla.

Vloženo

Ja pouzivam od TurttleWaxu sprej na plasty do interieru a je skvely, voni dlouho (cca tyden) a hlavne vydrzi temer cely mesic se krasne lesknout (samozrejme, ze pozvolna mizi, ale vydrzi opravdu dlouho) a ma dve "moznosti modifikaci", nastrikat a hned rozlestit = matny povrch, a nebo nastrikat a nechat pusobit cca 30s a pak lestit = leskne se jak psi kulky :)

Vloženo

A já zas raději na černý vnitřek matný SONAX Xtreme Čistič přístrojové desky-matný. Nic nezanechává a povrch je krásně semišově matný. Je to ale poměrně drahý.

Vloženo (editace)

Nejlepší podle mě je COYOTE cockpit s jakoukoliv vůní. Teď jsem vyzkoušel SONAX meruňka,voní hezky,první půl hodinu i pěkně vypadá,ale pak přístrojovka zbělá. Takže Sonax nebrat.... Zkoušel jsem i na jiným autě doma,to má tvrdý plasty a stejnak bílej efekt

Editováno: , autor: dadaoct
Vloženo (editace)
vlhý hadřík ! :kol-47: , a tvrďte mi co chcete !!!!

odpovím ti tedy, jedině vlhký hadřík :-) žádné silicony a jiné leskuplné sračky :-(

nechápu jak si matovou palubku může nekdo navyxovat jak psí kulky :-)

Editováno: , autor: dick
Vloženo

od sonaxu mám i čistič kůže a vůbec to nečistí. Zlatej Motip nebo jak se to jmenuje. Po sonaxu je palubka matná a nádherně ale co se z toho vyklube potom... A jinak lesklá palubka :doh no fuj

Vloženo

Ziadny sonax a podobne kokpity ktore su mastne,lesknu sa a este i hnusne smrdia a prach sa na to lepi viac nez ... jak uz spominane visie bolo voda a handricka alebo od skodovky spej na cistenie palubky a interieru najlepsia vec,funguje i na kozu,mal som prilepenu zuvacku na kozi a nechcela ist dole ziadnym prostriedkom ani ladom vobec nicim tak len tak som tam striekol toho priravku od skodovky a zuvacka nikde upne ciste.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Vyskusal som uz kadejake spreje ale uz druhy rok pouzivam GEL na interier znacky ARMORALL. Obrovska spokojnost. Tak isto aj lak pouzivam gelovy ARMORALL . Ozaj som s tym spokojny hlavne jednoducha a rychla aplikacia

Vloženo

Kazdemu co si zada ... kazdopadne, ten sprej Vam umoznuje jak matny tak i leskly efekt, se slusnou vydrzi a vuni ... Kazdopadne me se lesknouci palubovka libi a vubec se mi od ni neodrazi svetlo a nejak vadi ...

Vloženo

...já jsem měl už spoustu přípravků, Sonax, Turtle Wax, pár českých...ale nejlepší je a to si sedněte: Pronto ...je to sprej na nábytek, s nějakou příměsí a mírně, leč příjemně parfémovaný.

Mají víc druhů, já používám ten základní ( světle modrá pixla ) a nemůžu si ho vynachválit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...